Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Presne tak. Jelikoz zkopirovat fotky z WM telefonu (TD2) je peklo. Clovek pripoji USB kabel v domeni, ze se dostane k pametove karte, jako u kazdeho normalniho inteligentniho mobilu - jenze ono ne. Nabidne to pripojeni jako modem nebo pripojeni pro ActiveSync - parada, pokud mate sluzebni ntb a nemate prava instalace nebo pokud to chcete zkopirovat na cizi ntb a nechcete mu ho zasirat posranym ActiveSyncem, ktery se rozleze vsude po systemu, jen kvuli jedne fotce napr. Dalsi moznost bylo Bluetooth - rikal jsem si, ze jako u kazdeho mobilu zapnu BT a pripojim se pres PC volbu "Browse Files" (tedy FTP po bluetooth; je to spolu v nabidce s modemem, seriovym portem po BT, handsfree po BT atd.).. Jenze bohuzel, WM tuhle moznost nepodporuje (proste mi ji to nenabidlo, oproti vsem dnesnim normalnim mobilum - klasicky vsechny stare SE to umi). Tak jsem si rekl, ze jednoduse vlezu do pruzkumnika a poslu si to.. Parada v nabidce byla moznost poslat pres MMS/SMS, mail atd. ale bluetooth tam nebyl.. Proste parada. Vim, chapu, ze na to na 100% existuje nejakej program nebo upravena ROMka. Ale takovahle zakladni vec by snad mela jit ihned po prvnim spusteni telefonu, ne?

Jak rikam, je to konkretni priklad z praxe, ktery jsem zrovna dnes resil.

P.S.: vyresil jsem to nakonec tak, ze jsem to pres pruzkumnika ve WM zkopiroval na pametovku a sehnal si ctecku MicroSD a zkopiroval to.. :/

Odesláno

Mivvy jsou sr**** vsechny je to levnej kram..dobrej se zda akorat na papire ale jinak je k nicemu

zalezi na tom co chces od mobilu(dneska uz to neni jen o volani a psani sms) jak rikaj nademnou WM je celkem slozity a ne moc user friendly.....je to spis pro hracky co chtej davat novy ROMky....ja bych sel do Iphone(staci i 2g)nebo neco s Androidem...a nebo nejakou nokii N/XM taky nejsou spatny...jako normalni telefon...

Odesláno

Napřed si ujasni co chceš a potom se ptej. Chceš telefon s OS? Normální telefon s Javou? Jenom něco na volání? Kolik to má stát?

Pokud nepotřebuješ OS, tak jdi do něčeho normálního a bude ti to bohatě stačit (Javu má dneska skoro všechno, ale nejpodporovanější bude určitě Nokia a SE). Jinak jestli chceš OS, tak buď třeba Symbian 3rd (hlavně ne 5th) což je dobrej systém pro telefon a nebo ten Android, kterej ti dnes nabídne více možností a hlavně je novější a aktuálně hodně podporovanej. Potom by ještě mohla být dobrá volba Bada OS, ale pokud chceš něco v cenovém rozmezí těch dvou co jsi uvedl na začátku, tak s OS něco z levnějších Androidů.

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu