jaluwka Odesláno Září 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2010 Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli přihlášení na PSN může nějakým způsobem upgradovat automaticky FW ? Kamarád má totiž FW 5.03 a bojí se, aby se mu po přihlášení na PSN účet nějak automaticky neaktualizoval FW a on pak už nemohl nahodit flash. Předem děkuji za Vaše odpovědi :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 IDMW Odesláno Září 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2010 Jo,při vstupu na PSN se vždy uptaduje na nejnovější verzi fimwaru.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jaluwka Odesláno Září 11, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2010 A neexistuje něco, co by tomu mohlo zabránit ? Kromě toho nechodit tam, samozřejmě :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Unlimited_Killer Odesláno Září 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2010 PSNLover (dříve PSPKiller / PSNFucker). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jaluwka Odesláno Září 11, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2010 Aha, to používám na svém Slimku, ale tam mám tvrdý flash. Tohle teda opravdu nějakým způsobem oklame PSN a ono si potom bude myslet, že má kámoš novej FW ? :) ..Ty to na té 3004 co máš v podpise používáš ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Unlimited_Killer Odesláno Září 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2010 Nepoužívám jej, protože nemám v okolí WiFi, ale skutečně to funguje - umožní se přihlásit, stahovat demo atp. z PSN bez nutnosti aktualizace na nejnovější FW. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jaluwka Odesláno Září 11, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2010 Tak ještěže tak :) Kámoš chce totiž hrát Resistance po netu :) ..Děkuji Ti moc za rady, moc nám pomohly :) LOCK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KOSScz Odesláno Září 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2010 ne neupdatuje jsem zkoušel mam ofw 6.20 skoušel jsem se přihlasit a mě se to prvni zeptalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
jaluwka
Dobrý den,
chtěl bych se zeptat, jestli přihlášení na PSN může nějakým způsobem upgradovat automaticky FW ?
Kamarád má totiž FW 5.03 a bojí se, aby se mu po přihlášení na PSN účet nějak automaticky neaktualizoval FW a on pak už nemohl nahodit flash.
Předem děkuji za Vaše odpovědi :)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.