jaluwka Odesláno Září 11, 2010 Nahlásit Odesláno Září 11, 2010 Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli přihlášení na PSN může nějakým způsobem upgradovat automaticky FW ? Kamarád má totiž FW 5.03 a bojí se, aby se mu po přihlášení na PSN účet nějak automaticky neaktualizoval FW a on pak už nemohl nahodit flash. Předem děkuji za Vaše odpovědi :) Citovat
0 IDMW Odesláno Září 11, 2010 Nahlásit Odesláno Září 11, 2010 Jo,při vstupu na PSN se vždy uptaduje na nejnovější verzi fimwaru.. Citovat
0 jaluwka Odesláno Září 11, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Září 11, 2010 A neexistuje něco, co by tomu mohlo zabránit ? Kromě toho nechodit tam, samozřejmě :D Citovat
0 Unlimited_Killer Odesláno Září 11, 2010 Nahlásit Odesláno Září 11, 2010 PSNLover (dříve PSPKiller / PSNFucker). Citovat
0 jaluwka Odesláno Září 11, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Září 11, 2010 Aha, to používám na svém Slimku, ale tam mám tvrdý flash. Tohle teda opravdu nějakým způsobem oklame PSN a ono si potom bude myslet, že má kámoš novej FW ? :) ..Ty to na té 3004 co máš v podpise používáš ? Citovat
0 Unlimited_Killer Odesláno Září 11, 2010 Nahlásit Odesláno Září 11, 2010 Nepoužívám jej, protože nemám v okolí WiFi, ale skutečně to funguje - umožní se přihlásit, stahovat demo atp. z PSN bez nutnosti aktualizace na nejnovější FW. Citovat
0 jaluwka Odesláno Září 11, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Září 11, 2010 Tak ještěže tak :) Kámoš chce totiž hrát Resistance po netu :) ..Děkuji Ti moc za rady, moc nám pomohly :) LOCK Citovat
0 KOSScz Odesláno Září 11, 2010 Nahlásit Odesláno Září 11, 2010 ne neupdatuje jsem zkoušel mam ofw 6.20 skoušel jsem se přihlasit a mě se to prvni zeptalo Citovat
Otázka
jaluwka
Dobrý den,
chtěl bych se zeptat, jestli přihlášení na PSN může nějakým způsobem upgradovat automaticky FW ?
Kamarád má totiž FW 5.03 a bojí se, aby se mu po přihlášení na PSN účet nějak automaticky neaktualizoval FW a on pak už nemohl nahodit flash.
Předem děkuji za Vaše odpovědi :)
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.