Blooman Odesláno Září 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2010 vím že tu mám už 3-4 téma.. ale nejde mi to smazat..:D A potřebuju se zeptat... Jaká hra je na začátek nejlepší? :) Mám ps3 120gb Slim bez hry.. (hraju dema.. :D ) A chtěl bych nějakou hru.. rozhoduju se mezi Gta Iv /ELFC /TBOGT Just Cause 2 AC2 Orange Box... + Jak nahraju nějaký gameplay? :) přímo na obrazovce.. :D.. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dacik Odesláno Květen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2011 určitě bych si vybral GTA4 :) EDIT: Shit :D až ted jsem si všiml jak starý ten topic je...(měl jsem to dole jak se ukazují podobné témata.. a nedíval jsem se na datum).. takže pardon za psaní do tak starého topicu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Květen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2011 Z tech co jsi napsal me nejvice bavil AC2 paradni hra.Dale je hodne slusnej Orange Box stoji par korun ale mas tam celou hru HF2 i s obema epizodama coz vydrzi hodne dlouho,portal je sice kratkej ale dost zabavnej no a u team fortress se daji stravit mesice.GTA4 a datadisky me jako jedine GTA nebavily navic na ps3 vypadaji hrozne.Just Cause 2 neni spatny ale do zacatku bych vzal nejakou poradnou pecku :) EDIT:Ted jsem si vsiml jak si psal ze je to stary topic :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djmajkl Odesláno Květen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2011 sice mám xbox, ale hry jsou stejné... tak já bych si pokud máš peníze koupil nějaký CoDko nejlepší bylo asi MW2 nebo bych si koupil dirt 3 ...jinak tady z toho vyberu asi nic :D možná GTA IV EDIT// ajo ted jsem asi taky všiml , že je to starý topic :-/ ... nojo dacik nahání příspěvky :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.