Scrappy CoCo Odesláno Září 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2010 Mám dotaz kamarád je v US. a tak mě napsalo že by se toho dalo využít a že by mně poslal iphone z US do čr můžu ho tady používat ? nebo to nejde ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LoCo99 Odesláno Září 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2010 tak at ti ho kamarad koupi na ebay , tam prodavaj odemceny , jinak nevim jak to je s AT&T smlouvou, ale myslim ze v cesku fungujou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Scrappy CoCo Odesláno Září 11, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2010 no tam to je jakože prej nák na paušál.. a to ebay je aukce ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ládaví88 Odesláno Září 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2010 měl by fungovat jen musíš pak udělat unlock :) (jestli se pletu opravte mě) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Scrappy CoCo Odesláno Září 11, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2010 a to když si ho kupuješ tak musíš podepsat nákou smlouvu nebo tak ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ládaví88 Odesláno Září 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2010 u AT&T je to na smlouvu, takže by to musel někdo podepsat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Scrappy CoCo Odesláno Září 11, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2010 ale to je jako bych si tady koupil mobil na paušál ne ? nebo jak to je já o tom vubec nic nevím :(( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ládaví88 Odesláno Září 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2010 to jo, ale nevim kdo by to platil když bys ho měl tady v ČR, tak ať ti ho koupí přímo v apple tam to na žádnou smlouvu neni, na smlouvu je to u AT&T protože je to dotovaná cena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Scrappy CoCo Odesláno Září 11, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2010 no oni na applu ho maj za 99 dolarů a pak tam když si ho chceš koupit tak tam musíš mít smlouvu s A AT tak já nevim jak to m ám udělat :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ládaví88 Odesláno Září 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2010 jojo to sem viděl, ale asi to nebude jen tak za 99 dolarů, taky sem o tom dřív přemejšlel, ale s tou smlouvou to nevim jak se dá udělat, spíš ať se tam jde ten kámoš podívat a zeptat se na to.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lord1382 Odesláno Září 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2010 Vyser se na iPhone z USA, jsou z toho pak jenom problémy a komplikace. Nevím, jestli chceš 3GS, nebo 4ku, ale pokud tam bude iOS 4.1 tak si v háji (jailbreak myslím, že není), u nás to prostě nezprovozníš. A i kdyby JB byl tak apple výdá nový iOS a pokud si ho nainstaluješ tak to bude cihla, nebo v případě, že budeš mít AT&T simku tak ipod, a věř, že na tom se vypeklo už hodně lidí. Cena 99 dolarů jen se smlouvou, bez smlouvy to vyjde o dost dráž.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Scrappy CoCo Odesláno Září 12, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2010 a kdybych si nechal poslat ipod tak to by jelo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lord1382 Odesláno Září 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2010 iPod ano...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Scrappy CoCo Odesláno Září 13, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2010 jo a dala by se tam nahrát čeština nebo ta by tam nejela ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lord1382 Odesláno Září 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2010 Měla by. Já mám iPhone z UK a čeština tam normálně je... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KENtony Odesláno Září 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2010 ja mam iphone 3GS verzi 4.0.1.z USA koupeny na E-bay a normalne mi na nem funguje ceska T-mobile simka, ovsem musis provest unlocked a jailbroke. Jo a nevyjde te to na 99 $ nejmin tak na 240$ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Scrappy CoCo
Mám dotaz kamarád je v US. a tak mě napsalo že by se toho dalo využít a že by mně poslal iphone z US do čr můžu ho tady používat ? nebo to nejde ?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
15 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.