jakubgaluszka Odesláno Září 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2010 Čau která z těchto her je lepší?jsem fanouškem série skate. mám všechny tři díli origo (1 je stejně nejlepší) ale chci si tonyho stáhnout dřív mě bavil tak třeba bude i těd ačkoliv je to arkáda má své kouzlo :) tak bych rád věděl který z těchto dílu je lepší co jsem koukal tak v project8 je malo obleceni a doplnku a mesto je takovy divnejsi nez PG :D dekuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunzie Odesláno Září 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2010 skate 1 je podle me taky nejlepsi,to byl aspon boom. Hlavne to mesto,dvojka to jen zkopirovala a ve trojce mi jaksi ty spoty nesedi. Hral jsem tonyho 8 ,prislo mi to az moc detinske,postavy v cut scenach vypadali jako by jim bylo 15let a i to kouzlo arkady na starycho konzolich,bych rek uz vyprchalo. Proving ground jsem hral jen demo,ma to neco do sebe,ale uz to neni co byvalo i kdyz je vse mnohem lepsi,grafika,mista apod nez tony 4 napriklad.Zkusil bych proving ground. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Září 12, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2010 Děkuju mockrát jinak souhlasím s tebou okolo skate dvojka už začala být trochu nereálná a trojka to město je naprd... :) jinak dík za hodnocení těch postav v P8 sem si všim no :D tak já ho zkusím jinak líbilo sem i že několik lidí na amerických fórech psali že jim vaadilo že tam bylo moc focení a natáčení(na career postavu) coz ja miluju :D jinak se mi tam libi nail the grab/trick/manual :D a ty RPG prvky jsou tam pořád :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.