Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Tony Hawk Proving Ground Vs. Tony Hawk Project 8

jakubgaluszka

Recommended Posts

Čau která z těchto her je lepší?jsem fanouškem série skate. mám všechny tři díli origo (1 je stejně nejlepší) ale chci si tonyho stáhnout dřív mě bavil tak třeba bude i těd ačkoliv je to arkáda má své kouzlo :) tak bych rád věděl který z těchto dílu je lepší co jsem koukal tak v project8 je malo obleceni a doplnku a mesto je takovy divnejsi nez PG :D

dekuju

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

skate 1 je podle me taky nejlepsi,to byl aspon boom. Hlavne to mesto,dvojka to jen zkopirovala a ve trojce mi jaksi ty spoty nesedi. Hral jsem tonyho 8 ,prislo mi to az moc detinske,postavy v cut scenach vypadali jako by jim bylo 15let a i to kouzlo arkady na starycho konzolich,bych rek uz vyprchalo. Proving ground jsem hral jen demo,ma to neco do sebe,ale uz to neni co byvalo i kdyz je vse mnohem lepsi,grafika,mista apod nez tony 4 napriklad.Zkusil bych proving ground.

Odkaz ke komentáři

Děkuju mockrát jinak souhlasím s tebou okolo skate dvojka už začala být trochu nereálná a trojka to město je naprd... :)

jinak dík za hodnocení těch postav v P8 sem si všim no :D tak já ho zkusím jinak líbilo sem i že několik lidí na amerických fórech psali že jim vaadilo že tam bylo moc focení a natáčení(na career postavu) coz ja miluju :D jinak se mi tam libi nail the grab/trick/manual :D a ty RPG prvky jsou tam pořád :D

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu