Jalovcan Odesláno Září 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2010 Zdravím, stiahol som si Halo Reach, verziu od Ungodly. Keď sa ho snažím spustiť vypíše mi v Xboxe "Mixed media disc" V čom je problém ? ďakujem za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nanaki Odesláno Září 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2010 A nějaké info? Jak jsi vypaloval, apod... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jalovcan Odesláno Září 12, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2010 Vypaloval som cez IMgBurn rýchlosťou 2.0, na konci nevypísalo žiadne chyby, napaľoval som to keď sa počítač vôbec nepoužíval, teda nemalo by to byť nijak poškodené, toto sa mi stalo po prvé že by mi hra vypísala takéto niečo.. A napaľoval som na DVD+R DL značky Fortis. // možno je chyba v hre, nemohol by si mi Ty ,alebo niekto komu to ide hrať Halo, dať linky na staihnutie alebo torrent, len aby to išlo rýchlo, vďaka. // zatiaľ sťahujem tento, hádam to pôjde http://console-forum.net/tema/79636-databaze-her-pro-topicy-neslouzi-pro-prohlizeni-odepisovani-spam-nemazat-pls?p=933107&viewfull=1#post933107 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Září 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2010 Problém bude asi v těch mediích FORTIS . Protože jsou tak levné , tak aby nebyly kvalitou srovnatelné s DVD GIGAMASTER , MEDIA RANGE a podobně,na které vůbec nejde vypalovat hry . Když už chceš používat levnější media , tak alespoň MAXELL,MEMOREX,TDK a nebo nejraději VERBATIM . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nanaki Odesláno Září 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2010 Samozřejmě, občas se nějaká chyba prostě přihodí, hlavně u méně kvalitních médií. Jako první věc bych zkusil vypálit hru ještě jednou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jalovcan Odesláno Září 12, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2010 Vďaka chalani, skúsim to ešte raz prepáliť a odteraz budem kupovať už len Verbatim, mal saom takú ponuku tak som ju využil a kúpil tieto Fortis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jalovcan Odesláno Září 13, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2010 Napalil som to znvu na Fortis, stále píše že to nefunguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Září 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2010 // zatiaľ sťahujem tento, hádam to pôjde http://console-forum.net/tema/79636-databaze-her-pro-topicy-neslouzi-pro-prohlizeni-odepisovani-spam-nemazat-pls?p=933107&viewfull=1#post933107 Jestli jsi vypálil jinou - tuhle verzi a znova ti to nešlo , tak už to na FORTIS nevypaluj ( asi stojí za h...o ) a kup si VERBATIM . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jalovcan Odesláno Září 13, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2010 Nie vypaľoval som tú istú verziu, a tú verziu čo som znovu sťahoval, som napálil, a ide. Problem vyriešený, možete to tu vymazať. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Jalovcan
Zdravím, stiahol som si Halo Reach, verziu od Ungodly.
Keď sa ho snažím spustiť vypíše mi v Xboxe "Mixed media disc"
V čom je problém ?
ďakujem za rady.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.