Stepis Odesláno Září 12, 2010 Nahlásit Odesláno Září 12, 2010 Chtel bych se zeptat da se nejak smazat hlavni software z IPODu Touch 3G 8GB. Je to z duvodu ze jsem si tam dal kod aby mi to lidi neotevrirali ale jak jsem ho dlouho nepouzival pres prazdiny tak jsem zapomel kod "PIN". Tak se tady Vas chci zeptat jestli to jde nejak udelat nebo nejak obejit? Dekuji za odpovede. Citovat
Cofik Odesláno Listopad 18, 2010 Nahlásit Odesláno Listopad 18, 2010 Jestli jsem to pochopil správně , zapomněl jsi PIN kód. V tom případě bych si na něj vzpomněl :D nebo zavolal operátorovi o obnovení PIN kódu či PUK kódu ;) . Citovat
FrederickVI Odesláno Listopad 29, 2010 Nahlásit Odesláno Listopad 29, 2010 Spíš má na mysli ochranu před odemknutím. Tu deaktivuješ pouze Restorem Citovat
Koblizek Odesláno Listopad 29, 2010 Nahlásit Odesláno Listopad 29, 2010 Pokud mysli kod na lockscreenu a mas JB tak ti muzu napsat navod jak to deaktivovat bez restore Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.