Mpik Odesláno Červenec 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2007 Čus jsem lama...viděl jsem že se dá 20gb hdd k xboxu koupit samostatně stojí něco kolem 2500..no a jde připojit ke core verzi xboxu? a jak ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 R4don Odesláno Červenec 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2007 Čus jsem lama...viděl jsem že se dá 20gb hdd k xboxu koupit samostatně stojí něco kolem 2500..no a jde připojit ke core verzi xboxu? a jak ? jo, jde.. i levneji.. a pripoji se uplne normalne, melo by to byt v manualu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 alesek__ Odesláno Červenec 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2007 mužes koupit i neoriginální 40gigovej wester digital který si po tom upravíš a přez externí box ho připojíš přez usb rozhraní do xboxe...výjde to na 1700,- + ho můžeš používat i na pc takže si mužeš jednoduše zálohovat dema a savy... návod na mý stránce :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Brake Odesláno Červenec 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2007 jo je to lehky to pripojit jenom to nahore k tomu xbpoxu priicvaknes :) se to jenom zasune a jeto fakt primitvni :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 smarter Odesláno Červenec 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2007 JJ, jde to a kdybys mel zajem tak mam na prodej 20GB HDD k 360tce za 1500,- tak dyztak pisni PM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Mpik
Čus jsem lama...viděl jsem že se dá 20gb hdd k xboxu koupit samostatně stojí něco kolem 2500..no a jde připojit ke core verzi xboxu? a jak ?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts