Prototype88 Odesláno Září 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2010 Zdravím vás, takže, jak jsem měl tu čest, v LBP headset funguje skvěle, všichni se mnou ve hře mě slyší. Dnes jsem ovšem hrál Borderlands s kamarádem, headset zapojený, mluvím do něj, ve hře se u mého jména vždy zobrazí obrázek mikrofonu, že mluvím, ale kamarád z telky slyšel jen zvuk hry, ne mě. Teď se ptám, je problém na straně nastavení PS3 kamaráda, nebo v Borderlands musí mít i druhá strana zapojený mikrofon? Chtěl bych vědět, co kde nastavit, jestli nemá kamarád něco vypnutého v hlavním nastavení. Díky za všechny rady předem :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Září 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2010 Problém může být v nastavení NAT routeru u tebe, nebo i kámoše. Zkus tu samou hru s někým jiným. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prototype88 Odesláno Září 13, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2010 Čauky, díky za odpověď. Nepopírá to, že v jiné hře mě ostatní slyší v pořádku? Jde mi o to, zda PS3 nemá mít někde nastaveno povolený příjem z mikrofonu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.