Prototype88 Odesláno Září 12, 2010 Nahlásit Odesláno Září 12, 2010 Zdravím vás, takže, jak jsem měl tu čest, v LBP headset funguje skvěle, všichni se mnou ve hře mě slyší. Dnes jsem ovšem hrál Borderlands s kamarádem, headset zapojený, mluvím do něj, ve hře se u mého jména vždy zobrazí obrázek mikrofonu, že mluvím, ale kamarád z telky slyšel jen zvuk hry, ne mě. Teď se ptám, je problém na straně nastavení PS3 kamaráda, nebo v Borderlands musí mít i druhá strana zapojený mikrofon? Chtěl bych vědět, co kde nastavit, jestli nemá kamarád něco vypnutého v hlavním nastavení. Díky za všechny rady předem :) Citovat
huhla Odesláno Září 13, 2010 Nahlásit Odesláno Září 13, 2010 Problém může být v nastavení NAT routeru u tebe, nebo i kámoše. Zkus tu samou hru s někým jiným. Citovat
Prototype88 Odesláno Září 13, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Září 13, 2010 Čauky, díky za odpověď. Nepopírá to, že v jiné hře mě ostatní slyší v pořádku? Jde mi o to, zda PS3 nemá mít někde nastaveno povolený příjem z mikrofonu :) Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.