Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

JRC Akce - předobjednejte si titul za polovic - dotaz =)

Ege

Recommended Posts

NHL 10 ti nevezmou do téhle akce, protože už se prodává za málo.

Byl jsem se tam ptát minulý týden - vezmou ti hru, která se prodává alespoň za tisícovku. To znamená, že z toho, co máš v podpisu, by vzali asi jenom Modern Warfare 2 a ten Just Cause 2. :) Navíc ta polovina se nepočítá z eshopové ceny, ale z ceny v kamenném obchodě, takže z té vyšší samozřejmě. Výsledek je ten, že ta akce téměř nemá smysl, protože hry, které oni vykupují, je člověk většinou schopen prodat na Aukru nebo tady za víc. A tím ušetřit víc.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

50 %. Ty jim dáš Just Cause 2 a dostaneš slevu 50 %. Pokud bys ale chtěl koupit NHL 11, tak by se cena počítala ne z akční ceny 1 199,-, ale z 1 599,-. Takže Bys za hru dal Just Cause 2 + 799,- Kč. Ovšem Just Cause 2 jsi na Aukru nebo tady schopný prodat za 600,-. Takže v případě druhého řešení by to bylo 1 199,- + 55,- (poštovné) - 600,- = 654,-.

Samozřejmě v případě řešení přes JRC je tam vyšší komfort - nemusíš nic posílat, nic prodávat, jenom přijdeš, odevzdáš a odejdeš.

Ovšem pak je třeba ještě vzít v úvahu, že daná hra se téměř vždy dá někde sehnat levněji než u JRC (u NHL viz http://www.alfacomp.cz/php/product.php?eid=10514500L000000ZM0), takže by celková cena nakonec byla 554,- (maximálně + poštovné 50,- Kč, pokud bys podobný obchod nesehnal v bydlišti).

Odkaz ke komentáři

V sobotu jsem tam byl a NHL 10 mi vzal. Ale něco si kontroloval v PC, řekl bych že mají online seznam toho co jim lidi nabízejí. Je to logické, nabrat 30ks NHL 10 je teď nesmysl. Předobjednal jsem MOVE Starter Pack.

Tak to máš štěstí. Omlouvám se, JRC NHL 10 jako jedinou hru snad z portfolia EA nezlevnilo na 499,- (cena Dante's Inferno a další). Tuhle cenu hodilo na NHL jenom xzone. JRC to podle mě upraví zítra po vydání NHL 11, takže gratulace k výbornému vyčíhnutí a zároveň rada pro Egeho - jestli chceš udat NHL 10, tak tam běž co nejdřív, protože to nebude dlouho trvat a tuhle hru chtít nebudou.

Odkaz ke komentáři

No ale když tam dám heavy raina a budu chtít move tak mě to vyjde výhodně move stojí 1490kč prodám heavyho za kterej bych měl tak 600kč a vyšel by mě move za 890kč a s touhle akcí mám 50% dolu takže bych dal jenom 745kč.

Move Starter je za 1 590,- takže 800,- s 50% slevou. Průměrná výkupní cena Heavy Rain na Aukru je 750,- Kč. Podle toho, jak se poštěstí, je to i víc i míň. Ale tahle akce se ještě vyplatí.

Mě třeba naštvali za Kinect chtějí ne 1, ne 2, ale rovnou 3 hry, čímž tu nabídku zabili. Za dvě by to šlo.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu