neojames Odesláno Září 13, 2010 Nahlásit Odesláno Září 13, 2010 Ahoj lidi možná Vás obšťastnilo SONY také touto pěknou hláškou při vstupu do PlayStation network a tak bych se chtěl podělit o zkusenosti s ostatními.Na některých zahraničních fórech jsem se dočetl, že tento ban trvá u někoho měsíc nebo ho dostal na 14dní a některé konzole jsou zabanované napořád.Bohužel jsem nikde nenašel jak poznám o jaký ban se jedná případně za co mi vůbec byl udělen. Děkuji všem za příspěvky. neojames Citovat
huhla Odesláno Září 13, 2010 Nahlásit Odesláno Září 13, 2010 Ban na PSN můžeš dostat z několika důvodů, mohl tě nějaký uživatel označit jako obtěžovatele, důvodné podezření na zcizení účtu, tento problém se vyskytl pár jedincům při sdílení her. V neposlední řadě to může být také z důvodu spuštění nepodepsaného software na konzoli. Sony by ti měla do 24 hodin zaslat mail ze zdůvodněním banu, pokud tak neučiní napsal bych jim žádost o vysvětlení. Citovat
neojames Odesláno Září 13, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Září 13, 2010 Děkuji za informaci jsem zvědavý co mi SONY napíše protože o ničem takovém nevím... Citovat
huhla Odesláno Září 13, 2010 Nahlásit Odesláno Září 13, 2010 Nechám to tu otevřené, napiš pak co ti odpoví. Citovat
neojames Odesláno Září 13, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Září 13, 2010 ok teď jsem jim volal číslo je +420 225341407 a emailové adrese podpora@playstation.cz každý den v čase od 11:00 do 20:00 (kdyby někdo měl stejný problém) standardní postup je, že by se mi mely ozvat na mobil do 3 dnů tak uvidím co mi řeknou. Citovat
neojames Odesláno Září 16, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Září 16, 2010 Tak mám nějaké informace údajně se někdo připojil přez můj účet a snažil se nabít peněženku psn jinému účtu moc jsem tomu nerozuměl, ale je to vyjádření podpory.V tomto případě se uděluje psn ban na jeden měsíc a pokud jsem se ptal jestli by s tím nemohli něco udělat tak mi bylo řečeno, že bude lepší abych počkal.Toto může nastat i v případě, že se na jeden účet přihlásí více konzolí.Takže pozor na to. neojames Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.