Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

WIFI Router Pro PS3 a online hraní

roman001

Otázka

Zdravím sem nový majitel PS3 a taky nováček na tomto fóru. Chtěl bych si do PS natahnout internet přes WIFI ale chci aby to šlo propojit i LAN kabelem PC. Chtěl bych se zeptat jestli je tento router vhodný, a jestli ne tak jaký. nechci do toho investovat víc jak 700 Kč. PS mám hned ve vedlejším pokoji cca 8m.

TP-LINK TL-WR543G Wireless Router

http://www.barbone.cz/?stiid=86059&strsort=ZEK553III&str=0

Internet mám z obyčejné vesnické WIFI sítě rychlost cca 5-7,5 Mb/s

Tak bych se ještě rád zeptal jestli je tato rychlost dostačující pro online hraní např. hry FIFA10, Batelfíeld bad Company 2 atd. a zda by nebylo lepší propojit PS s routerem kabelem kvůli odezvě.

Děkuji za odpovědi a omlouvám se za dotaz který tu na fóru byl už jistě několikrát zodpovězen. roman001

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

3 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Čau, tenhle router mám doma a vše jede tak jak má. Zastávám názor, že kabel je kabel. Sám mám PS3 připojeno do routeru přes kabel.

Internet co máš stačí, ale důležité jsou odezvy. Máš tu rychlost garantovanou nebo je tam nějaká agregace (více lidí)?

Odkaz ke komentáři

• 0

Garantovaná je 1 Mb/s a maximální 6 Mb/s odezva 9 ms, pod 4Mb/s du jemom vyjimečně, ale sem tam du je to jenom WIFI. Sdílení tam nemám. Jenom doufám, že se tën router nebude hádat s AP staničkou, kámoš řikal že mu to blblo. To si ještě ověřím u poskytovatele. Nechám si to od nich napojit na PC to bych sám neudělal a na PS už to nějak zvládnu.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu