Tyax Odesláno Září 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2010 Dobrý den chci se zeptat stáhl jsem si hru ktera je v raru po rozrarování se mi vytvori soubor bin UMD_DATA a složka PSP_GAME dále nevím kam tyto 2 soubory uložit na kartě poradí te mi někdo prosím ?:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan-dan-dan Odesláno Září 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2010 nerozbaluj to a zkus to dát celý do ISA. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jim Beam Odesláno Září 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2010 jak rika dan pokud sis to nastavit ve winraru tak se ti soubory .ISO zobrazujou jako zabaleny s moznosti rozbalit. Cili doporucuju tuto moznost vypnout at se neplete co je zabaleny a co je uz iso Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tyax Odesláno Září 18, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2010 ok dík moc :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.