Rejpal1 Odesláno Září 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2010 Zdravím všechny. Koupil jsem nový XBox slim (250GB).Pomůže mi nekdo s nastavením XBox live po skype? Byly by ste moc hodný.. Ať dělám co dělám nedostanu se dál než k zadání e-mailu a hesla. Dělal jsem to podle návodu zde na foru. Předem díky všem ochotným! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Září 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2010 Zřejmě máš v nastavení LOCALE nastaveno Czech Republic . Nastav si United States a potom Ti to půjde . Nezapomeň si to potom vrátit - nešly by ti hry v češtině . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rejpal1 Odesláno Září 14, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2010 Už jsem na to přišel..Pro ostatní možná banalita, ale já jsem se na tom zadřel. Požná jsem to v textu někde přehlédl možná ne.. V každém případě pro ostaní ..nečteče... je potřeba zaregistrovat e-mailový účet na anglii. Bez toho mě to prostě nešlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.