snake33 Odesláno Září 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2010 Ahoj, už 3X jsem vypaloval hru z různých zdrojů a nikdy se mi nepodařilo nainstalovat na HDD, vždy se to sekne třeba 30-40% a napíše ať vyčistím dvd. Vždy jsem pálil na Verbatim DL +, jednou se mi podařila bez instalace dohrát asi na 30% a pak do dalšího levelu mě nepustí - prostě se sekne. Tímto vás prosím a nějaký 100% link, který by fungoval. Nejlépe RS,SR. Zde je IMG z ABX http://www.2i.cz/fe970d27f4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nanaki Odesláno Září 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2010 Pokud jsi vypaloval hru staženou ze tří různých zdrojů a vždy vyhodí stejnou chybu, nebude celkem logicky chyba zde. Nějaký dobrý link hledat ani nemusíš, to je zbytečné. IMO máš problém spíš s pálením, hra vypadá v pořádku, jen není v DB Abgx. Postni log z vypalovacího programu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Září 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2010 Je to jasně špatnou vypalovačkou . Je to stolní PC a nebo ntb ? Budeš si muset koupit novou vypalovačku - už se to tady řešilo mockrát . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 snake33 Odesláno Září 14, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2010 NB, ale ostatní hry tedy nějakých 15, pálí hned na poprvé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Září 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2010 NB, ale ostatní hry tedy nějakých 15, pálí hned na poprvé Aj po Mafii2 ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Září 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2010 Vypalovačka někdy odejde najednou a někdy jen postupně . Už se to tady konkrétně u MAFIE řešilo . Je to slabě vypálené ( také proto , že je to ntb ) a na této hře se to vysloveně ukazuje . Můžeš si tuto hru jedině vypálit na jiném počítači a nebo opravdu koupit novou vypalovačku . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 snake33 Odesláno Září 15, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2010 Ok dám na radu zkušených, zkusím vypálit na PC vypalovačce LG a dám vědět....Zatím děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 snake33 Odesláno Září 19, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2010 Tak už je vypáleno a dohráno, vypalováno přes síť na druhém PC a na 1. pokus. Tímto moc děkuji za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
snake33
Ahoj, už 3X jsem vypaloval hru z různých zdrojů a nikdy se mi nepodařilo nainstalovat na HDD, vždy se to sekne třeba 30-40% a napíše ať vyčistím dvd.
Vždy jsem pálil na Verbatim DL +, jednou se mi podařila bez instalace dohrát asi na 30% a pak do dalšího levelu mě nepustí - prostě se sekne.
Tímto vás prosím a nějaký 100% link, který by fungoval.
Nejlépe RS,SR.
Zde je IMG z ABX
http://www.2i.cz/fe970d27f4
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.