snake33 Odesláno Září 14, 2010 Nahlásit Odesláno Září 14, 2010 Ahoj, už 3X jsem vypaloval hru z různých zdrojů a nikdy se mi nepodařilo nainstalovat na HDD, vždy se to sekne třeba 30-40% a napíše ať vyčistím dvd. Vždy jsem pálil na Verbatim DL +, jednou se mi podařila bez instalace dohrát asi na 30% a pak do dalšího levelu mě nepustí - prostě se sekne. Tímto vás prosím a nějaký 100% link, který by fungoval. Nejlépe RS,SR. Zde je IMG z ABX http://www.2i.cz/fe970d27f4 Citovat
0 Nanaki Odesláno Září 14, 2010 Nahlásit Odesláno Září 14, 2010 Pokud jsi vypaloval hru staženou ze tří různých zdrojů a vždy vyhodí stejnou chybu, nebude celkem logicky chyba zde. Nějaký dobrý link hledat ani nemusíš, to je zbytečné. IMO máš problém spíš s pálením, hra vypadá v pořádku, jen není v DB Abgx. Postni log z vypalovacího programu. Citovat
0 toro Odesláno Září 14, 2010 Nahlásit Odesláno Září 14, 2010 Je to jasně špatnou vypalovačkou . Je to stolní PC a nebo ntb ? Budeš si muset koupit novou vypalovačku - už se to tady řešilo mockrát . Citovat
0 snake33 Odesláno Září 14, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Září 14, 2010 NB, ale ostatní hry tedy nějakých 15, pálí hned na poprvé Citovat
0 trezzor Odesláno Září 14, 2010 Nahlásit Odesláno Září 14, 2010 NB, ale ostatní hry tedy nějakých 15, pálí hned na poprvé Aj po Mafii2 ??? Citovat
0 toro Odesláno Září 14, 2010 Nahlásit Odesláno Září 14, 2010 Vypalovačka někdy odejde najednou a někdy jen postupně . Už se to tady konkrétně u MAFIE řešilo . Je to slabě vypálené ( také proto , že je to ntb ) a na této hře se to vysloveně ukazuje . Můžeš si tuto hru jedině vypálit na jiném počítači a nebo opravdu koupit novou vypalovačku . Citovat
0 snake33 Odesláno Září 15, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Září 15, 2010 Ok dám na radu zkušených, zkusím vypálit na PC vypalovačce LG a dám vědět....Zatím děkuji Citovat
0 snake33 Odesláno Září 19, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Září 19, 2010 Tak už je vypáleno a dohráno, vypalováno přes síť na druhém PC a na 1. pokus. Tímto moc děkuji za radu. Citovat
Otázka
snake33
Ahoj, už 3X jsem vypaloval hru z různých zdrojů a nikdy se mi nepodařilo nainstalovat na HDD, vždy se to sekne třeba 30-40% a napíše ať vyčistím dvd.
Vždy jsem pálil na Verbatim DL +, jednou se mi podařila bez instalace dohrát asi na 30% a pak do dalšího levelu mě nepustí - prostě se sekne.
Tímto vás prosím a nějaký 100% link, který by fungoval.
Nejlépe RS,SR.
Zde je IMG z ABX
http://www.2i.cz/fe970d27f4
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.