KeenX Odesláno Září 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2010 Zdravim mam iPhone 3gs s FW 4.1 chtel bych udelat JB ale nevim jak nemuze mi nekdo poradit dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Yaris Odesláno Září 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2010 Zatím to nejde a prý ani nepůjde,snad až FW4.2 takže někdy na vánoce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KeenX Odesláno Září 14, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2010 Aha nesel by aspon downgrade na 4.0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Arcane Odesláno Září 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2010 Zatím to nejde a prý ani nepůjde,snad až FW4.2 takže někdy na vánoce lol jak jsi na takovou kravinu přišel? :lol: na JB se pracuje, už je prej ve stavu untethered. Pokud nemáš zálohu SHSH tak musíš počkat na JB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JerRry Odesláno Září 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2010 Presne, jen pockej, chvilku to potrva. Jinak 4.2fw je firmware pro iPad, který na iPhone nenainstaluješ. (momentálně má totiž iPad fw 3.2) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Yaris Odesláno Září 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2010 Vidím že je tu chytráku dost,tak jim klidně věř.já napsal prý ale to je kravina,voni napsali prej to už zní věrohodně!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
KeenX
Zdravim mam iPhone 3gs s FW 4.1 chtel bych udelat JB ale nevim jak nemuze mi nekdo poradit dekuji
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.