cvrky Odesláno Září 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2010 Ještě jeden dotaz Nevíte jak bez xbox Live rozjet konzolu,aby na ní jely avi filmy? píše to nějakou hlášku o Updatu a status code: 51-COODF236 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mixan Odesláno Září 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2010 Nepotřebuješ mít placený xbox live ... Stači se akorat na Xbox Live registrovat pichnout net do konzole přihlásit se stahnout codec odpojit kabel ... Jestli se bojíš banu tak za takovou krátkou chvilku je ho nemožné dostat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 janek1468624245 Odesláno Září 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2010 A jak na to,když už ban mám ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Září 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2010 A jak na to,když už ban mám ?? Tak máš smůlu , protože ten způsob překopírování kodeků na HDD nefunguje . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 cvrky Odesláno Září 17, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2010 Asi su trotl, ale potřeboval bych podrobně poradit kde to tam najdu. Registroval jsem se, pak sem to asi 2 hodiny hledal ale stejně sem nic nenašel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Září 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2010 Registroval si sa na XLive? Tak vloz DivX do konzoly a malo by previest update kodekov. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Září 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2010 Připoj se na live , dej film v .avi formátu na flešce do xka , v dashboardu najeď do video library , dej play a mělo by ti to nabídnout stáhnutí kodeků samo . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
cvrky
Ještě jeden dotaz
Nevíte jak bez xbox Live rozjet konzolu,aby na ní jely avi filmy? píše to nějakou hlášku
o Updatu a status code: 51-COODF236
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.