kure221 Odesláno Září 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2010 Ahoj, nejde mi hrát on-line battlefield 2, přiznávam že hra neni originální, nýbrž stažená z netu. Neznáte nějaký způsob jak to obejít, jestli jo tak pomocte díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kure221 Odesláno Září 14, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2010 refresh.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Září 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2010 zkusit hamachi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kure221 Odesláno Září 14, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2010 zkusit hamachi? Zkusim, ale co to je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Září 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2010 hamachi je program ve kterym se treba domluvis s dalsima kamaradama a ten program ti simuluje LAN síť ikdyž je to po netu.a vsadím se že po projetí google určitě najdeš stránku která se BF BC2 přes hamachi věnuje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kure221 Odesláno Září 14, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2010 ju díky hned to jdu vyzkoušet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kure221 Odesláno Září 14, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2010 No tak to nejde ninstaloval jsem Hitachi1.0.3.0, a BF2 pořád nejde hrát on-line Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Září 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2010 pokud battlefield podporuje LAN hraní, tak jde o to že v Hamachi buď vytvoříš síť nebo se připojíš do už existující sítě, a ve hře jenom dáš LAN hru a hned ti to najde tu mistnost kterou mas v hamachi...takhle jsi to zkoušel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kure221 Odesláno Září 15, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2010 pokud battlefield podporuje LAN hraní, tak jde o to že v Hamachi buď vytvoříš síť nebo se připojíš do už existující sítě, a ve hře jenom dáš LAN hru a hned ti to najde tu mistnost kterou mas v hamachi...takhle jsi to zkoušel? Jj přesně takhle jsem to zkoušel, ale když dam připojit se k serveru tak mi to napíše že server byl nenalezen a v nastavení mam LAN internet a Hamatchi mam zaplá a vytovořenou vlastní síť. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kure221 Odesláno Září 15, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2010 Tak se mi to povedlo připojit jenomže, aby toho nebylo málo, tak když hraju multiplayer, tak mi hra cca tak po 5minutách hraní spadne, ani to nenahlásí žádnou chybovou hlášku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.