kimi1 Odesláno Září 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2010 mam cesku verziu no komentar mi nejde iba pismo je cesky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zuzkys Odesláno Září 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2010 Na PSP je Fifa10 bez českého komentáře. Pouze text je česky takže to máš správně. Audio je anglicky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kimi1 Odesláno Září 14, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2010 Na PSP je Fifa10 bez českého komentáře. Pouze text je česky takže to máš správně. Audio je anglicky. a preco je na obale napsane jaromir bosak a petr sweceny komentuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zuzkys Odesláno Září 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2010 Na obale PSP verze? Tomu nevěřím.... postni screen. Na obalech na PS3/Xbox360 to samozřejmě napsané je a taky to je česky, ale PSP verze prostě český komentář nemá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kimi1 Odesláno Září 14, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2010 má ja to mám fakt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zuzkys Odesláno Září 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2010 Tak mi to vyfoť.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.