cmelacicek Odesláno Září 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2010 Ahoj, po pár měsících jsem zase zapnul PSP a updatoval z 5.50 Gen-D2 na D3. Zkopíroval jsem plug-in KHBBS na root karty, v recovery menu ho povolil. A hry mi hází chybu "The game could not be started( 80020148 )". Nevím co mám dělat,prosím o radu.Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Unlimited_Killer Odesláno Září 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2010 A které hry? Všechny? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 cmelacicek Odesláno Září 14, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2010 Např Lego Harry Potter, nešel Prince of Persia Forgotten Sands, ale ten už jde. HP pořád ne což nechápu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Září 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2010 Zkus tu hru patchnout tímhle prográmkem, už mi to u pár her bodlo (GoW, NHL 07, Splinter Cell: Essentials, Worms...): http://psp.novinky.org/view.php?cisloclanku=2010120001 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
cmelacicek
Ahoj,
po pár měsících jsem zase zapnul PSP a updatoval z 5.50 Gen-D2 na D3. Zkopíroval jsem plug-in KHBBS na root karty, v recovery menu ho povolil. A hry mi hází chybu "The game could not be started( 80020148 )". Nevím co mám dělat,prosím o radu.Díky.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.