Ege Odesláno Září 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2010 Bratr mi poškrábal disk a mám hodně velký škrábanec na disku a disk ps3 nepřečtě když mi to v jrc vyčístí tak to bude jako nové? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Září 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2010 Jako nove to uz nebude nikdy :D Ale pokud ten skrabanec mas zespodu - tedy na te plastove casti, tak je dost velka pravdepodobnost, ze to vybrousi a pojede to jako driv ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 deepthroat1468623923 Odesláno Září 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2010 Záleží na hloubce škrábance, ale pokud do disku neryl mačetou tak to bude ok. V JRC ubrousí jen mikroskopickou vrstvu, a médium bude "jako nové" (resp. pokud to prodáš někomu dalšímu, nemá šanci zjistit že BD bylo čištěno). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ege Odesláno Září 14, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2010 Tak se mi podařilo hru rozjet, ale stejně s tím dojdu do JRC a nechám vyčistit :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Ege
Bratr mi poškrábal disk a mám hodně velký škrábanec na disku a disk ps3 nepřečtě když mi to v jrc vyčístí tak to bude jako nové?
Díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.