Kapr Odesláno Září 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2010 Ahoj mam takovej problem muj Iphone 2G mi nechce naSyncovat aplikace...stahnul jsem si 2 FREE i jednu z netu...ale vzdycky pred instalem se nahore u toho infa objevi determiting nebo tak neco...nevite jak na to?mam JB a FW 3.0.1 :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Electropunker Odesláno Září 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2010 Neni to tim, ze nejake apps jsou uz delane na vyssi fw....? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kapr Odesláno Září 14, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2010 Neni to tim, ze nejake apps jsou uz delane na vyssi fw....? myslis ze by to tim mohlo byt? :( co kdyz stahnu nizsi verzi te hry? promin jestli se ptam jako debil tomuhle vubec nerozumim :) EDIT:tak jsem si stahnul verzi 1.0 hry TouchGrind a hodilo mi to error nejakej unknown :( (0xE8008001) nevite?opravdu me to stve :( chtel bych nejaky hry :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lentilek2 Odesláno Září 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2010 musíš v cydii přidat repo http://cydia.hackulo.us a tam vybrat appsync OS 3.0(3.1) a pak ti to pujde-kdybys pohledal v tutoriálech tak bys to našel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kapr Odesláno Září 15, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2010 musíš v cydii přidat repo http://cydia.hackulo.us a tam vybrat appsync OS 3.0(3.1)a pak ti to pujde-kdybys pohledal v tutoriálech tak bys to našel jo to uz ted vim :D a muzu tam dat i 3.1 to appsync i kdyz mam FW jen 3.0.1? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 forWhat? Odesláno Září 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2010 Omg nahraj si tam vetsi FW 3.1.2 (blackrain) nebo 3.1.3 (spirit) a mas to, navodu mas plne forum . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kapr Odesláno Září 15, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2010 Omg nahraj si tam vetsi FW 3.1.2 (blackrain) nebo 3.1.3 (spirit) a mas to, navodu mas plne forum . to nemumim ne :D mi to zejtra udelej kdyz ses tak chytrej :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lentilek2 Odesláno Září 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2010 nevím(já mám IOS4)zkus i 3.1 i 3.0 a s tím upgradem stáhni z felixbruns.de firmware 3.1.3 pro tvuj iPhone a pak nahraj přes iTunes(shift+restore) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kapr Odesláno Září 15, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2010 nevím(já mám IOS4)zkus i 3.1 i 3.0 a s tím upgradem stáhni z felixbruns.de firmware 3.1.3 pro tvuj iPhone a pak nahraj přes iTunes(shift+restore) dobry udela mi to kamos zejtra ja tomu nerozumim :D jinak na hackulo.us byl uz jen verze appsync 3.1 a vejs...a to mi diky FW 3.0.1 neslo :/ takze musim JB na 3.1.X abych mohl neco delat :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Kapr
Ahoj mam takovej problem muj Iphone 2G mi nechce naSyncovat aplikace...stahnul jsem si 2 FREE i jednu z netu...ale vzdycky pred instalem se nahore u toho infa objevi determiting nebo tak neco...nevite jak na to?mam JB a FW 3.0.1 :(
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.