Freemanboy Odesláno Září 14, 2010 Nahlásit Odesláno Září 14, 2010 Mám dotaz, jsem nováček, zítra si jdu teprve pro DSko :) Na DSku originál GBA hry jdou že? Tudíž si myslím, že na něj musí jít i GBA romky, nikde jsem ale emulátor na to nenašel. Všude jsou jen emulátory na GB,GBC,NES a SNES. Nebo snad na to nepotřebuju emulátor a hru stačí jen nakopírovat na kartu? Díky za odpověď! Citovat
0 k4relB Odesláno Září 14, 2010 Nahlásit Odesláno Září 14, 2010 original GBA hry jdou jen na DS a DS Lite. Na dsi a dsi xl je neni kam zastrcit. Na DS (Lite) je muzes hrat i pomoci specialni flash karty - EZFlash IV. Na DSi a XL je muzes hrat pomoci karty Supercard DS TWO, na ktere lze spustit emulator GBA a SNES Citovat
0 Freemanboy Odesláno Září 14, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Září 14, 2010 Ahoj, díky za odpověď. Kupuju DS Lite a Acekard 2. Na tý AK2 flash kartě ty romky teda hrát nemůžu, musím mít EZFlash IV jo? Citovat
0 k4relB Odesláno Září 14, 2010 Nahlásit Odesláno Září 14, 2010 jo. acekard do slotu 1 a ezflash iv do slotu 2 Citovat
0 k4relB Odesláno Září 14, 2010 Nahlásit Odesláno Září 14, 2010 sorry, pisu porad EZFlash IV, ale spravne mam psat EZFlash 3in1, ezflash iv je karta primo pro GBA Citovat
0 Freemanboy Odesláno Září 14, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Září 14, 2010 Koukal jsem na cenu té karty a stojí mě to skoro jako to nové DSko, našel jsem jinou kartu EZ-Flash V Plus za 900 Kč s daní. Ta to umí taky? Píšou o ní že: Podpora čistých rom, rychlé menu. Karta podporuje linkování s GBA expansion packem pro hraní GBA her a rozšíření paměti pro opera prohlížeč (nutno dokoupit 3in1) Podpora microSD/TF SDHC. Přímé prohlížení videa v menu EZFLASH. Podpora homebrew programů a her. Precizní zpracování. Citovat
Otázka
Freemanboy
Mám dotaz, jsem nováček, zítra si jdu teprve pro DSko :)
Na DSku originál GBA hry jdou že?
Tudíž si myslím, že na něj musí jít i GBA romky, nikde jsem ale emulátor na to nenašel.
Všude jsou jen emulátory na GB,GBC,NES a SNES.
Nebo snad na to nepotřebuju emulátor a hru stačí jen nakopírovat na kartu?
Díky za odpověď!
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.