chingyschan Odesláno Červenec 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2007 Zdravím mám dotaz ohledně zobrazení obrázků bookletů u mp3 skladeb. Zobrazení v adresáři je jasné. Bohužel nevím jak docílit aby se mi u každé skladby zobrazila ikonka s požadovanou fotkou coveru. Prosím o radu THX Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MAMUTH Odesláno Červenec 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2007 ja na to pouzival itunes...ale je s tim silena drbacka,takze jsem se na to casem uplne vykasla (jen si zkus delat obrazky cely tvoji sbirce mp3 a uvidis :D) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 marek_2080 Odesláno Červenec 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2007 Jde to i přes Knihovnu ve Windows Media Playeru :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 chingyschan Odesláno Červenec 31, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2007 OK je mi jasne ze je to pracne. Spis jde o to jak se to dela resp. pomocí jakého softu se to da zmaknout. Nejake alba jsem totiz stahl uz s tim a nevim jak to pridat sam ke svym stavajicim albumum. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 chingyschan Odesláno Červenec 31, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2007 OK pres media player. A muzes prosim napsat trosku blizsi postup pres tu knihovnu? THX Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 marek_2080 Odesláno Červenec 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2007 OK pres media player. A muzes prosim napsat trosku blizsi postup pres tu knihovnu?THX Chvíli počkej udělám obrázkovej návod :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 shadow.wizard Odesláno Červenec 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2007 Zortam.Mp3.Media.Studio.Pro.v6.66.Cracked.REPACK-BERU Oznacis vsetky songy, vyberes cover a ulozis... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 chingyschan Odesláno Červenec 31, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2007 Jasne. dik. WMP vubec nepouzivam tak jsem se musel trosku zorientovat. THX Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 marek_2080 Odesláno Červenec 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2007 Tak v průběhu dělání návodu jsem přišel na o něco jednodušší způsob tak sem dám ten :) Stačí si na googlu najít obrázek alba, uložit jo, na obrázek kliknout pravým tl. a dát kopírovat. Ve WMP klikneš na album u kterýho chceš přidat obrázek a vybereš Vložit obrázek alba. Toť vše :) edit: tapeta pro dejva :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 *Dave* Odesláno Červenec 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2007 ja to delal v id3tag programu bo jak se mu rika btw: marku muzes mi poslat to pozadi co mas ?? :) diky :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 chingyschan Odesláno Červenec 31, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2007 OK uz jsem to zmakl taky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
chingyschan
Zdravím
mám dotaz ohledně zobrazení obrázků bookletů u mp3 skladeb.
Zobrazení v adresáři je jasné. Bohužel nevím jak docílit aby se mi u každé skladby zobrazila ikonka s požadovanou fotkou coveru.
Prosím o radu
THX
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
10 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts