mraker Odesláno Září 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2010 Čau Console forum,mám problém se sehnáním autocadu 2006 na pc freewar (cracknutou ,aby proste byla už na furt :) .Potřebuju to dnes sehnat.Děkuji za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Září 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2010 autocady mas snad na kazdym warforuru co znam , tak nebud linej a hledej .. za tu dobu nez ses proklikal sem a napsal to , uz si to mohl mit ... a freeware licence je trosku neco jinyho nez cracknuta verze :D PS: navic se tu warez neprovozuje, takze leda ze bude nekdo takovej aktivista ze by to hledal a poslal do sz ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mraker Odesláno Září 15, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2010 Hele línej nejsem :D Prošel jsem asi 3 stránky na smysl wareznetu a jak na potvoru jsou tam autocad 2005 -2007 -2008-2009-2010-2011 plus mínus,ale má verze 2006 neni xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mraker Odesláno Září 15, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2010 Prosím moc aby mi poradil nekdo na jaké stránce to je prosím.Konečně jsem to našel ale linky byly smazáný.Kdo mi poradí kde to sešenu zadarmo na furt :) tak má odemně titul Majster :) a thx nadoživoti :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.