snake33 Odesláno Září 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2010 Ahoj, mám 3. letého syna a rád bych pro něj sehnal, nějaké hry, kterým by rozuměl. Jsou vůbec nějaké? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mazwor Odesláno Září 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2010 Myslím, že vhodná bude prakticky skoro jen Viva Pinata, ale zase vyšlo několik dílů, takže na chvíli snad pobaví ;). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hool23 Odesláno Září 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2010 Viva Pinata,Viva Pinata: Party Animals, Banjo-Kazooie Nuts and Bolts, Ratatouille jeste Harry Potter ale to bude asi pro dite moc tezky...skus to no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake33 Odesláno Září 19, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2010 Děkuji za radu jdu sosat:D:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidv1468623429 Odesláno Září 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2010 Já bych zkusil Lego hry, nejsou sice v češtině (aspoň myslím), ale tady to ani nebude potřeba a zabaví bohatě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tiba CZE Odesláno Září 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2010 zkusil bych UP! Vzhůru do oblak CZ (český dabing) Parametry a specifikace: Kategorie: Akční adventura Věkové doporučení: Od 3 let Lokalizace: české titulky a dabing Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake33 Odesláno Září 29, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2010 Děkuji za pomoc, stáhl jsem Viva Pinata: Party Animals a docela mě to zklamalo, je to taková strategie, pro 3. letého kluka teda nic moc. Teď jdu hledat vzhůru do oblak.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dvbman Odesláno Září 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2010 Určitě si stáhni nějaké Lego hry (StarWars complet saga, Indiana Jones 1a2, Batman, Harry Potter). Dcera to paří od 3-4 let dodneška. Je tam výhoda, že můžu hrát i s ní :-D Jinak Piňáda nechytla ani mne, natož malou a ještě jsme hráli IceAge3 a Shrack forever, ale taky nic moc. Kdybys splašil ten UP cz, dej mi prosím PM.... Jóó ještě jsem zapomněl na Wall-e . Ten je zase na PC v češtině a na X360 bez a úplně jiná hra než na PC. S někerejma misema pomůžeš a zbytek si malej pojezdí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake33 Odesláno Říjen 1, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2010 Up už jsem našel a stahuje se, ale nevím jestli to je CZ, dá se to nějak zjistit přes ABX? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Říjen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2010 Nedá . Ale až to vypálíš , tak napiš jak to dopadlo . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake33 Odesláno Listopad 14, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2010 Bohužel EN Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasán Odesláno Listopad 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2010 snake33: jo jasné sveď to na 3 letého syna všem je jasné že to chceš pro vlastní potřeby :D Já bych volil možná ještě crash of the titans. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake33 Odesláno Listopad 14, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2010 No mám se synem společný zájem :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djmajkl Odesláno Leden 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2011 No lego batman je vpohodě můj 8 letej bratr se u něho zabavil suprově,ale v některých misích jsem i já nevěděl co dělat :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.