katkila Odesláno Září 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2010 Zdravím všechny, jsem začátečník na androidu, tak možná proto mi nedopatřením zmizela ikona zprávy ve spodní liště (Telefon, Kontakt, pak nic :) a Aplikace. Nevíte někdo prosím jak ji vrátit, docela se hodí :o) Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Maverickone Odesláno Září 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2010 co mas za phone a jaky launcher pouzivas? (launcherPRO,HTC sense...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 katkila Odesláno Září 19, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2010 mam Samsung Galaxy a zadny launcher pro upravy menu nepouzivam. Kdyztak nejaky sezenu, jestli se to da napravit pres nej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Maverickone Odesláno Září 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2010 stahni launcherPRO nebo ADW launcher ;) jsou tam i skiny galaxy s. Nebo proste udelej restore celyho systemu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sir Jarousek Odesláno Říjen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2010 Trochu pozdě, ale třeba to někomu pomůže - nepomohlo by jenom podržet prst na displeji a znovu ji tam přidat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
katkila
Zdravím všechny, jsem začátečník na androidu, tak možná proto mi nedopatřením zmizela ikona zprávy ve spodní liště (Telefon, Kontakt, pak nic :) a Aplikace. Nevíte někdo prosím jak ji vrátit, docela se hodí :o)
Díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.