Gastonnn Odesláno Červenec 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2007 mám problém , když chci hrát SF : DM přes infrastructure(přes net), tak když se připojím do nějaké hry tak po spuštění té hry se mi ypne PSP - - - nedá se to nějak vyřešit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Červenec 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2007 mám problém , když chci hrát SF : DM přes infrastructure(přes net), tak když se připojím do nějaké hry tak po spuštění té hry se mi ypne PSP - - - nedá se to nějak vyřešit? Asi jsi ho stahoval ode mne, bohuzel v teto verzi je Riply Infrastucture, coz jsem zjistil az drahnou dobu po uverejneni uploadu (reupload Full verze brzy!). :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k3vadros Odesláno Červenec 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2007 Asi jsi ho stahoval ode mne, bohuzel v teto verzi je Riply Infrastucture, coz jsem zjistil az drahnou dobu po uverejneni uploadu (reupload Full verze brzy!). :? Absolutní OT...Brento, nemůžeš si změnit ten avatar...?:D Mně ten tvuj hrozně štve...:D:D:D Ale asi k němu máš nějakej vztah? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mleako Odesláno Červenec 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2007 nejdřív se podivej na ten svuj a pak teprve kritizuj :D *no offense* Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Červenec 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2007 Absolutní OT...Brento, nemůžeš si změnit ten avatar...?:D Mně ten tvuj hrozně štve...:D:D:DAle asi k němu máš nějakej vztah? :D Sry za OT, mluvis mi z duse :D Uz ho mam Hrooozne dlouho :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k3vadros Odesláno Červenec 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2007 Sry za OT, mluvis mi z duse :D Uz ho mam Hrooozne dlouho :D Johoho...a už je mi lííííípp :D ...jo tenhle je good...Exit rulez :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Červenec 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2007 ...Uz ho mam Hrooozne dlouho :Dja svoj mam cez rok :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k3vadros Odesláno Červenec 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2007 ja svoj mam cez rok :) Ten mi alespoň tolik nebije do očí...:D...ale třeba by to chtělo změnu? :) Třeba tekken taky změnil...a pán zla je super :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.