FrederickVI Odesláno Září 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2010 Šlo by nějak zařídit savy (uložené pozice) do her na Xboxu? Potřeboval bych JC2 save. Šlo by to? Víte jak? Dík za odpověď. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hoby1468622628 Odesláno Září 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2010 Hry jsou od toho aby se projížděly a ne od toho aby sis do nich stahoval savy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hool23 Odesláno Září 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2010 tak treba on svuj save nak smazal a byl uz nekde u konce a nechce se mu do hrat zase od zacatku...taky moznost ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FrederickVI Odesláno Září 15, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2010 Taková možnost by tu byla. ;) Ale zajímá mě to a určitě bych našel uplatnění. Tak jde to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dunky Odesláno Září 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2010 Nejde savy jsou vázány na profil takže máš smůlu :) . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FrederickVI Odesláno Září 15, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2010 A co tvůj vlastní save upravit např. na 100% hry :O Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dunky Odesláno Září 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2010 Teoreticky to samozřejmně upravit jde ,ale nevím o tom,že by na to už někdo přišel :) . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Září 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2010 Je tady řešení ... upravit ID staženýho savu tak aby se shodovalo s ID tvýho profilu. Můžeš použít třeba Modio nebo Xbox Save Editor nebo B2E360Tool. Nejdřív načteš ID z nějakýho tvýho savu a pak jednoduše vložíš do staženýho. http://www.edisk.cz/stahni/39251/Xbo..._144.52KB.html http://www.game-tuts.com/community/modio.php http://www.edisk.cz/stahnout-soubor/...ar_1.92MB.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FrederickVI Odesláno Září 15, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2010 To zní dobře. Zítra vyzkouším a dám vědět jak to dopadlo. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 stepus Odesláno Září 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2010 funguje to ja sem si takhle dal save do bfbc2 protoze to nechtelo nejak nacist moji pozici tak sem to nechtel hrat odzacatku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 akapl Odesláno Listopad 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2010 Stala se mi taková nemilá věc... Mám 8GB flashku a měl jsem z ní jenom 2GB použito pro X360. Chtěl jsem ji zvětšit, tak jsem si celou složku Xbox360 zazálohoval a flashku jsem nechal překopat na 8GB. Pak jsem ze zálohy přepsal soubor Data0002, z toho jsem vytáhnul přes Modio všechny savy z rozehraného GTA IV. Pak jsem zmazal profil a udělal Recover Gamertag. Savy jsem v Modiu rehashoval a resignoval a nacpal zpět na flashku. V XBOXU se ty savy tváří OK, jsou přiřazené ke Gamertagu. Když spustím GTA IV, nejdou načíst, píše to, že jsou poškozené. Nevíte někdo co s tím? Dělám něco špatně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 akapl Odesláno Listopad 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2010 Odpovím si sám... Problém byl v tom, že jsem původní savy vyexportoval nějak blbě přes Modio, namísto přes Xtaf. Když jsem potom porovnával v Modio nový save s těmi původními, tak v těch původních na záložce File Contents (v Resigneru) nebylo nic. Takže jsem z toho měl asi jenom hlavičky, bez obsahu. Opětovný export ze zálohy původního obsahu flashky pomocí Xtaf už byl OK a původní savy mi teď znovu fungují. Hurá!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
FrederickVI
Šlo by nějak zařídit savy (uložené pozice) do her na Xboxu? Potřeboval bych JC2 save. Šlo by to? Víte jak? Dík za odpověď. ;)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
11 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.