Rockeet Odesláno Září 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2010 Zdravím, mam flashnuty x-box a pri niektorých hrách sa mi stalo že som ich normálne hrával až jednoho krásneho dňa keď som dal DVD do Xboxu mi ich nenačítalo a píše mi len Open Tray... neviete dakto čo s tým ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dunky Odesláno Září 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2010 Buď seřídit mechaniku nebo ti odešla :) . Takže pokud je možnost tak unflash a poslat na reklamačku :) . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rockeet Odesláno Září 15, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2010 ale ostatne hry mi idu pohode viac menej... len Assasin creed 2 mi zrazu toto spravil a pred chvilou FIFA 10 ale ta Fifa uz zrazu ide :-/ :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dunky Odesláno Září 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2010 No tak ti pomalu,ale jistě odchází mechanika :) . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Září 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2010 Taky je možnost, že jsi ty DVDčka nějak poškodil ... zkotroluj to nefunkční DVD přes ABGX, případně kontrolovaný ISO znova vypal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Září 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2010 Na akych DVD mas tie hry a ako dlho ich mas? Hry si neinstaloval na HDD? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rockeet Odesláno Září 15, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2010 Fifu mam na Verbatim a AC2 na TDK tie hry môzu mat max pol roka a na HDD to instalnute nemam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Září 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2010 Že bys to teda zkontroloval? Stačí u ABGX vyber jako input Burned DVD a spustit kontrolu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Rockeet
Zdravím, mam flashnuty x-box a pri niektorých hrách sa mi stalo že som ich normálne hrával až jednoho krásneho dňa keď som dal DVD do Xboxu mi ich nenačítalo a píše mi len Open Tray... neviete dakto čo s tým ?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.