Kenny Suprianni Odesláno Červenec 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2007 Tak sem si neska koupil mini šroubováčky a chci se zeptat.které šroubky mám odmontovat abych oddělal přední kryt?? Je nějakej návod nebo nějaké fotky na netu..nebo mi prostě řeknete kterej a kde??? :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 gazza Odesláno Červenec 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2007 http://console-forum.cz/showthread.php?t=7352 staci se podivat do TUTORIALU..;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kenny Suprianni Odesláno Červenec 31, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2007 :D:D:D njn..dikes... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 gazza Odesláno Červenec 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2007 neni za co Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Kenny Suprianni
Tak sem si neska koupil mini šroubováčky a chci se zeptat.které šroubky mám odmontovat abych oddělal přední kryt?? Je nějakej návod nebo nějaké fotky na netu..nebo mi prostě řeknete kterej a kde??? :)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts