totypsyto Odesláno Září 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2010 Hoj, no založil sem si gamertag na xbox.com (Totypsyto) a ted sem si teprve hodil kabel k xboxu a nejak se tam zejo proklikavam k join to xboxlive ale pise to ze Totypsyto uz nekdo ma pochopitelne. Takže já bych potřeboval smazat ucet totypsyto a pak se tam pripojit z xboxu a nebo říct tomu nějak že už gamertag mam ale chtel bych aby tam byly ty achievmenty a gold na měsíc free : ( děkuju moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Září 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2010 achievementy jsou vázané na jeden profil a nedaj se přehodit na jinej .. taktéž gold a microsoft points Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
totypsyto Odesláno Září 16, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2010 a můžu teda nějakym způsobem smazat gamertag abych se mohl přihlásit na xboxlive jako Totypsyto kterej ma achievmenty atd.? jakoabysemi uvolnilo to jméno by bylo asi divný kdyby si někdo založil účet na xbox.com a zaplatil si tam třeba gold ale nemohl by se na ten účet připojit z xboxu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HoUsE1468624125 Odesláno Říjen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2010 Tak to vypadá, že ti asi taky nikdo neodpoví... Mám stejný problém. Už jsi na to tedy přišel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saza Odesláno Říjen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2010 jak uvolnilo jméno? nemůžou být dva gamertagy se stejným nickem. napiš to trošku srozumitelněji, moc jsem to nepochopil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HoUsE1468624125 Odesláno Říjen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2010 Už jsem to psal do Xbox Faq, ale napíšu to i sem... => Prosím poraďte mi. Chci se přihlásit na LIVE, registroval jsem se na xbox.com... A když na xku dám join to Xbox LIVE tak mě to rovnou šoupne na registraci... a když v tý registraci vyplním mail tak mi to píše, že už je používaný... Takže bych potřeboval vědět kde se jenom přihlásim na LIVE (né registruju).... Díky Vlastně mám stejný problém jako kolega, akorát místo nicku to je mail... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saza Odesláno Říjen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2010 proč ses neregistroval přes xko? zkus dát recovery gametag a zadej své údaje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IDMW Odesláno Říjen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2010 Jo,přes recovery gametag se sice připojíš,ale achvivementy atd. mít nebudeš.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HoUsE1468624125 Odesláno Říjen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2010 proč ses neregistroval přes xko? zkus dát recovery gametag a zadej své údaje. Dělal jsem to ještě v době kdy jsem s xkem neměl přístup k LIVE Jo,přes recovery gametag se sice připojíš,ale achvivementy atd. mít nebudeš.. No to si děláš srandu? Já chci ajchy... Nejde to nějak jinak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saza Odesláno Říjen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2010 Jo,přes recovery gametag se sice připojíš,ale achvivementy atd. mít nebudeš..co to meleš? dělal jsem recovery už hodněkrát. pokud si hrál online tak ty ajchy mít budeš. pokud ses ještě nikdy nepřipojil, tak ani recovery udělat nemůžeš. nemá to z čeho opravit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HoUsE1468624125 Odesláno Říjen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2010 co to meleš? dělal jsem recovery už hodněkrát. pokud si hrál online tak ty ajchy mít budeš. pokud ses ještě nikdy nepřipojil, tak ani recovery udělat nemůžeš. nemá to z čeho opravit. No, já právě online ještě nehrál... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IDMW Odesláno Říjen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2010 Saza : TAdy je zase někdo chytrej jak rádio viď :) Jak by mohl hrát když se tam registroval přes xbox.com a na svim boxu se ještě ani nepřihlásil... :):) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saza Odesláno Říjen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2010 No, já právě online ještě nehrál... pochopil jsem že jsi se registroval na xbox.com protože si neměl přijení k internetu. na xku sis musel vytvořit taky účet, který nesedí s tím na xbox.com. vypadá to že máš smůlu. měl sis vytvořit účet na xku a sním se potom připojit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
totypsyto Odesláno Říjen 31, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2010 jo prostě sem si zalozil ucet driv aby mi nikdo nevyfokl gamertag ale pokud bych ho chtel pouzivat tak bych se musel vzdat ajchu a goldu na mesic free takže sem si misto o dal nulu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.