wenca99 Odesláno Září 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2010 mam win vista a rad bych si obcas chtel zahrat starsi hry jako treba nfs 2,3 apod. nevite nejakej program nebo cokoli jak takovy hry spustit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Millo_CZ Odesláno Září 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2010 Ahoy já mám windows 7 a mám stejný problém Pokud je hra o stavěná na starší windows, tak většinou nejede a myslím že víc s tím asi už udělat nepůjde :( --- Ale třeba Warcraft 2 nebo Starcraft 1 mně fungujou, ale občas to kompletně zasekne systém :( takže taky nich moc. --- EDIT: Jestli máš problémy se zobrazováním některých barev u starších her čekni tenhle topic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzaik Odesláno Září 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2010 na vistách a 7čkách si už nekteré hry vubec nezahrajete, můžete zkusit u ikonky vlastnosti a spustit v režimu kompability a vyberte xp např Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.