Kapr Odesláno Září 16, 2010 Nahlásit Odesláno Září 16, 2010 cau stahnul jsem si na Cydii SBSettings...po nainstalovani jsem dal Restart Springboard vsechno OK...jenze jak to sprovoznim?kdyz prejede pres hodiny/celou listu nahore....drzim tam prst tak nic :/ nevite v cem je problem? Citovat
0 Lentilek2 Odesláno Září 16, 2010 Nahlásit Odesláno Září 16, 2010 Primárni aktivační metoda je přejet po liště zleva doprava nebo naopak Pak jsou(anglicky): Home button:double press,short hold,single press Shake device Sleep button:Double press,single press pak ta lišta-zkus ještě dvojitý klik volume buttons:down,up , up,down když nic nefunguje,tak se ujisti,že jsi stáhnul správně-jednou jsem to chtěl stáhnout a místo toho jsem stáhnul doplněk pro sbsettnigs tak zkus stáhnout znova a správně Citovat
0 Kapr Odesláno Září 16, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Září 16, 2010 Primárni aktivační metoda je přejet po liště zleva doprava nebo naopakPak jsou(anglicky): Home button:double press,short hold,single press Shake device Sleep button:Double press,single press pak ta lišta-zkus ještě dvojitý klik volume buttons:down,up , up,down když nic nefunguje,tak se ujisti,že jsi stáhnul správně-jednou jsem to chtěl stáhnout a místo toho jsem stáhnul doplněk pro sbsettnigs tak zkus stáhnout znova a správně jiny sbsettings na cydii neni...jako jen tahle aplikace :/....ale nejde to :( nevim proc.... Citovat
0 Moderators Zinglbee Odesláno Září 16, 2010 Moderators Nahlásit Odesláno Září 16, 2010 Vždycky mi to na jakémkoliv FW i iP šlo, stáhnul v Cydii SBSettings, restartoval a prstem přejel z leva do prava prstem po horní liště kde jsou hodiny atp. Citovat
0 Kapr Odesláno Září 16, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Září 16, 2010 Vždycky mi to na jakémkoliv FW i iP šlo, stáhnul v Cydii SBSettings, restartoval a prstem přejel z leva do prava prstem po horní liště kde jsou hodiny atp. no me to proste nejde :D zkusim to jeste odinstalovat a zase nainstalovat...a uvidim :/ Citovat
0 Kapr Odesláno Září 16, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Září 16, 2010 tak prosim o lock...nakonec stacilo vypnout a zapnout Iphone :) EDIT:tak ne :D jak tam dam aby se mi u baterky ukazovalo kolik zbyva %?? je to nejakej plugin k SBSettings nebo je to samostatny? Citovat
Otázka
Kapr
cau stahnul jsem si na Cydii SBSettings...po nainstalovani jsem dal Restart Springboard vsechno OK...jenze jak to sprovoznim?kdyz prejede pres hodiny/celou listu nahore....drzim tam prst tak nic :/
nevite v cem je problem?
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.