Kapr Odesláno Září 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2010 cau stahnul jsem si na Cydii SBSettings...po nainstalovani jsem dal Restart Springboard vsechno OK...jenze jak to sprovoznim?kdyz prejede pres hodiny/celou listu nahore....drzim tam prst tak nic :/ nevite v cem je problem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lentilek2 Odesláno Září 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2010 Primárni aktivační metoda je přejet po liště zleva doprava nebo naopak Pak jsou(anglicky): Home button:double press,short hold,single press Shake device Sleep button:Double press,single press pak ta lišta-zkus ještě dvojitý klik volume buttons:down,up , up,down když nic nefunguje,tak se ujisti,že jsi stáhnul správně-jednou jsem to chtěl stáhnout a místo toho jsem stáhnul doplněk pro sbsettnigs tak zkus stáhnout znova a správně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kapr Odesláno Září 16, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2010 Primárni aktivační metoda je přejet po liště zleva doprava nebo naopakPak jsou(anglicky): Home button:double press,short hold,single press Shake device Sleep button:Double press,single press pak ta lišta-zkus ještě dvojitý klik volume buttons:down,up , up,down když nic nefunguje,tak se ujisti,že jsi stáhnul správně-jednou jsem to chtěl stáhnout a místo toho jsem stáhnul doplněk pro sbsettnigs tak zkus stáhnout znova a správně jiny sbsettings na cydii neni...jako jen tahle aplikace :/....ale nejde to :( nevim proc.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Září 16, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2010 Vždycky mi to na jakémkoliv FW i iP šlo, stáhnul v Cydii SBSettings, restartoval a prstem přejel z leva do prava prstem po horní liště kde jsou hodiny atp. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kapr Odesláno Září 16, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2010 Vždycky mi to na jakémkoliv FW i iP šlo, stáhnul v Cydii SBSettings, restartoval a prstem přejel z leva do prava prstem po horní liště kde jsou hodiny atp. no me to proste nejde :D zkusim to jeste odinstalovat a zase nainstalovat...a uvidim :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kapr Odesláno Září 16, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2010 tak prosim o lock...nakonec stacilo vypnout a zapnout Iphone :) EDIT:tak ne :D jak tam dam aby se mi u baterky ukazovalo kolik zbyva %?? je to nejakej plugin k SBSettings nebo je to samostatny? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Kapr
cau stahnul jsem si na Cydii SBSettings...po nainstalovani jsem dal Restart Springboard vsechno OK...jenze jak to sprovoznim?kdyz prejede pres hodiny/celou listu nahore....drzim tam prst tak nic :/
nevite v cem je problem?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.