verny777 Odesláno Září 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2010 Nevim jestli jeto normalni ale obcas když zoomuju s 12x optikou tak nekde sem tam problikavaji textury setkal se stim už někdo.Je to normalni ? :roll: Staci ano ne nejak vyrazně mi to neva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 th0ca Odesláno Září 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2010 hm BFBC2 ma takovy graficky nedostatky, me se treba obcas na nejakych predmetech zmizej / objevej textury a tak dokola... asi se neda resit =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 verny777 Odesláno Září 17, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2010 Jn, to se mi stava taky ale co se da delat :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Srig Odesláno Září 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2010 Jo stava se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
verny777
Nevim jestli jeto normalni ale obcas když zoomuju s 12x optikou tak nekde sem tam problikavaji textury setkal se stim už někdo.Je to normalni ? :roll: Staci ano ne nejak vyrazně mi to neva
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.