B0r!L Odesláno Září 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2010 Ahoj, mám takový menší problém. Mám psp 300 CFW 5.03 GEN-C(Full). Stáhl jsem si hru GoW Chains of Olympus a když jsem jí zapnul, psp se vyplo a měl jsem officiální FW, co mám udělat abych tuhle hru rozjel? Díky moc PS. hledal jsem to tu ale nic jsem nenašel :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Září 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2010 Na 5.50 GENu-D3 mi ta hra taky nejela, zkusil jsem jí patchnout tímhle prográmkem: http://psp.novinky.org/view.php?cisloclanku=2010120001 a voala, hra se rozjela. :) Doporučuju použít na další hry s podobným problémem jako třeba NHL 07, Worms... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
B0r!L
Ahoj, mám takový menší problém. Mám psp 300 CFW 5.03 GEN-C(Full). Stáhl jsem si hru GoW Chains of Olympus a když jsem jí zapnul, psp se vyplo a měl jsem officiální FW, co mám udělat abych tuhle hru rozjel? Díky moc
PS. hledal jsem to tu ale nic jsem nenašel :(
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
1 odpověď na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.