Lentilek2 Odesláno Září 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2010 Stáhnul jsem si windows 7(legální-mám license key na zadní straně NTB),ale je anglicky a někdy mne to štve není nějakej návod na češtinu?(mám home premium) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dark_user Odesláno Září 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2010 Cestina je dostupna z aktualizací ;)... staci si dat vyhledat aktualizace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lentilek2 Odesláno Září 17, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2010 3x jsem aktualizoval a označil všechny aktualizace a čeština nikde(ani v ovladacích panelech),a segra má original windows 7 HP s češtinou,nešlo by to nějak zkopírovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dark_user Odesláno Září 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2010 A co takhle zkusit: http://www.google.cz/search?hl=cs&q=windows+7+%C4%8De%C5%A1tina&aq=f&aqi=g2&aql=&oq=&gs_rfai= ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lentilek2 Odesláno Září 17, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2010 nefunguje-jen pro RC verze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Lentilek2
Stáhnul jsem si windows 7(legální-mám license key na zadní straně NTB),ale je anglicky a někdy mne to štve není nějakej návod na češtinu?(mám home premium)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.