Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

iTeleport / Mocha VNC

Reawers

Otázka

Zdravím,

chtěl bych poprosit o rady.. Dozvěděl jsem se o dobré aplikaci jménem iTeleport (Jaadu VNC) a tak sem si to rozjel.. Stáhl sem do iPhonu iTeleport, do pc taky + ještě Real VNC.. Zapnu Real VNC, pak iTeleport v PC a nakonec v iPhonu. Všechno šlape jak má normálně si ovládám PC. Ale problém je v tom že na hodně stránkách atd je jak přez to hrajou např wowko či jinou hru. Chtěl bych se zeptat jak to udělat protože když zapnu wowko já tak na PC se mi pustí ale na iPhonu zůstanu normálně na ploše a hra ukázaná v liště a nejde s tím nic dělat. Zkoušel jsem ještě jeden program který se menuje Mocha VNC přez který to údajně šlape ale s tímhle programem mám (nevím jak to nazvat asi nejspíš smůlu), protože ať do iPhonu stahnu jakoukoliv verzi tak se mi asi po 30sec vypne. Stáhnul jsem si tedy ofic Mocha VNC Lite z iTunes a ten šlape v pohodě ale mám problém že když nastavím všechno jak má být a dám Connect tak to připojuje asi 3minuty a pak to nahlásí Cannot Connect to Host *moje ip* *můj port* a to je všechno (Real VNC mám samozřejmě zaplej). Moje otázka teda zní : Máte někdo funkční Mocha VNC craknutej nebo nevíte jak ty hry rozchodit přez ten iTeleport ?? Díky všem za rady

BTW : Mám iPhone 3G / 4.0.1

PS : Je možný že by to bylo verzí kterou mám v iPhonu ? Na 3.1.2 sem to nezkoušel...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

1 odpověď na tuto otázku

Recommended Posts

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu