marecek5 Odesláno Září 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2010 Zdravím chcel by som sa opýtať keď mám na iPhone 3GS 16GB najnovšiu verziu iOS t.j. 4.1 mám počkať na jailbreak kým vínde alebo je nejaký návod na downgrade na nižšiu verziu ? Ďakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Reawers Odesláno Září 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2010 Údajně jailbreak na tento FW vůbec nemá vyjít což znamená že jedině čekat na 4.2 (pokud ten půjde) nebo downgrade na 4.0.1 kterej mám já a můžu ti aji poradit jak na něj udělat JB - moje icq je 430-802-356 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Black Odesláno Září 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2010 R: na 4.1 MÁ VYJÍT ! našli "chybu" v chipu (= jailbreak jako na 3G).No a Downgrade záleží na tom , jestli más SHSH zálohu. SHSH záloha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 marecek5 Odesláno Září 18, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2010 no a keď nemám tú SHSH zálohu ? mám potom čakať na JB ? alebo sa to dá zrobiť aj nejako inak ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Black Odesláno Září 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2010 Bez SHSH zálohu NE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
marecek5
Zdravím chcel by som sa opýtať keď mám na iPhone 3GS 16GB najnovšiu verziu iOS t.j. 4.1 mám počkať na jailbreak kým vínde alebo je nejaký návod na downgrade na nižšiu verziu ? Ďakujem
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.