Need4s Odesláno Září 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2010 Mám menší problém s tím, že když zapnu hru a hraju jí :D tak jí potom chci vypnout, ale nenašel jsem jak??? Dával jsem ESC, Q(quit), Enter, Alt + F4, Tlačítko Windows na klávesnici atd..... Prosím pomožte, fungovalo zatím jenom restart PC :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Need4s Odesláno Září 17, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2010 Můžete mi prosím odpověď ???? Moc to potřebuju ... please :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 danield2 Odesláno Září 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2010 ja sem to vzdycky vypinal ALT+F4 nebo zkus Ctrl+Alt+Delete a tam klikni na burntout a ukončit ulohu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 gabin554 Odesláno Říjen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2010 ve hře zmačkni Esc potom F2 a jestě jednou F2 mělo byto jit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Need4s
Mám menší problém s tím, že když zapnu hru a hraju jí :D tak jí potom chci vypnout, ale nenašel jsem jak??? Dával jsem ESC, Q(quit), Enter, Alt + F4, Tlačítko Windows na klávesnici atd.....
Prosím pomožte, fungovalo zatím jenom restart PC :(
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.