Diablo_666 Odesláno Září 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2010 Čaute,chci se zeptat jesli jde předělat v abgx360 hry pro pal na ntsc?překonveruje to když to tam nastavím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Září 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2010 Nelze pokud nemaš v xku jtag a Upravený daschboard (firmware v xku ) ... pokud máš jen IFW na mechanice tak jedině stáhnout znovu a tedka v PAL formátu ... pokud jedeš origo tak NTSC rozjedeš na konzoly zakoupené v USA , u nás evropa je formát PAL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sterner Regnix Odesláno Září 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2010 alebo si zozen RF (RegionFree) a mas po probleme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Září 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2010 alebo si zozen RF (RegionFree) a mas po probleme Naprosto nechápu proč odpovídáš do topiců,které už jsou vyřešené :blink: ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Září 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2010 Tak zrovna tahle odpověď špatná nebyla a bylo to jen doplnění informací, co poskytl Fenix. Přestaň buzerovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo_666 Odesláno Září 18, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2010 No právě že USA konzoli mám a PAL mi asi nepojede,proto se ptám jestli de předělat.Tak,že říkáš že Jtag a daschboard a jak na to?Umí to unás někdo?Sem někde četl že je na to potřeba nějakej převodník. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dlaha Odesláno Září 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2010 na JTAG musíš mít Xbox se starší verzí Dashboardu. Takže jestli máš ten xbox teď novej, nebo se připojuješ na Xbox Live, tak na to můžeš zapomenout. Navíc je to taky ztráta záruky. Prostě si stahuj NTSC nebo RF (region free) hry a budeš v pohodě :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rudy Odesláno Září 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2010 mam rok stary ntsc xbox z ameriky, tam jsem si ho i nechal v lednu modnout... asi je tam iXtreme LT. Bere to jak verze PAL, NTSC tak i samozrejme RF. Na live jsem s tim jit nezkousel. Problem mam jen s jednou hrou, MafiaCZ. Tam je ale mozne, ze jsem stahl spatnou verzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Září 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2010 rudy, bere ti na NTSC konzole s flashom LT aj cisto PAL verziu hry ako pises? Si si isty? Ja o tom pochybujem. Mas hry NTSC/RF a tie ti samozrejme, ze funguju. Cisto PAL nefunguje. P.S.: Ano, Mafiu2 si stiahol spatnu verziu pre teba, nemal si tahat PAL verziu, ta nema RF, je iba cisto PAL :D Preco ti nespustilo Mafiu? Co ti vypisalo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.