Typan Cz Odesláno Září 17, 2010 Nahlásit Odesláno Září 17, 2010 čus, mam PSP s TA-085v1, a dostal sem k nemu NOVOU zabalenou baterku SONY, kdyz sem ji dal do PSP a zacal nabijet tak mi od zacatku ukazovala 100%, ale porad se nabijela, tak sem to nechal, az prestala svitit kontrolka nabijeni. paril sem, a kdyz sem mel u baterky 1 carku ze 3, tak to v PSP luplo, a neslo nahodit. mrsknul sem ho na nabijecku a jelo, o5 ukazovala 100 :) a me stve, ze mi PSP neda vedet, kdy priblizne se vybije baterka, nevite co s tim ? diky za odpovedi ;) Citovat
IDMW Odesláno Září 17, 2010 Nahlásit Odesláno Září 17, 2010 No lol,todle se mi stalo dneska taky.Pařil jsem a najednou se vyplo a nešlo zapnout.Dal jsem do nabijecky svitila ooranzova kontrolka.Tak sem ho zapnul a stav baterky 89 %. Citovat
FxR Odesláno Září 18, 2010 Nahlásit Odesláno Září 18, 2010 Nevim jak vy ale mě jednou začas např když pařim gta,Daedalus nebo Ratcheta tak mám psp třeba v 60% a zničeho nic se vypne,zapnu ho a neuložená hra v hajzlu,jinak mám 3004 s 6.20 FW Citovat
Typan Cz Odesláno Září 18, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Září 18, 2010 no, to vsecko je sice moc pekny, ale najaky napady jak se toho zbavit ? krome koupe novy baterky :) Citovat
Cichaczech Odesláno Říjen 23, 2010 Nahlásit Odesláno Říjen 23, 2010 A máš ješte jinši baterku? a dělá to samé? protože jestli je problém v PSP tak to asi neporadim ale jestli je v baterii tak jedine reklamace Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.