Typan Cz Odesláno Září 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2010 čus, mam PSP s TA-085v1, a dostal sem k nemu NOVOU zabalenou baterku SONY, kdyz sem ji dal do PSP a zacal nabijet tak mi od zacatku ukazovala 100%, ale porad se nabijela, tak sem to nechal, az prestala svitit kontrolka nabijeni. paril sem, a kdyz sem mel u baterky 1 carku ze 3, tak to v PSP luplo, a neslo nahodit. mrsknul sem ho na nabijecku a jelo, o5 ukazovala 100 :) a me stve, ze mi PSP neda vedet, kdy priblizne se vybije baterka, nevite co s tim ? diky za odpovedi ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IDMW Odesláno Září 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2010 No lol,todle se mi stalo dneska taky.Pařil jsem a najednou se vyplo a nešlo zapnout.Dal jsem do nabijecky svitila ooranzova kontrolka.Tak sem ho zapnul a stav baterky 89 %. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Září 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2010 Nevim jak vy ale mě jednou začas např když pařim gta,Daedalus nebo Ratcheta tak mám psp třeba v 60% a zničeho nic se vypne,zapnu ho a neuložená hra v hajzlu,jinak mám 3004 s 6.20 FW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Září 18, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2010 no, to vsecko je sice moc pekny, ale najaky napady jak se toho zbavit ? krome koupe novy baterky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cichaczech Odesláno Říjen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2010 A máš ješte jinši baterku? a dělá to samé? protože jestli je problém v PSP tak to asi neporadim ale jestli je v baterii tak jedine reklamace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.