Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Windows 7

DanielsQ

Otázka

Čau hale neexistuje nějakej program nebo nějaký crack který by mi z plochy zmizel mam totiž neofiko Windows a před dnem mi do levýho dolního rohu napsalo Tato kopie systému neni pravá tak jestli neco de aby se to chovalo zase jako ofíku dík :cry:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

5 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Hele nevím jak to funguje u Win. Seven ale u XPéček to fungovalo jde o to že si to jednoduše obechcal :D tak že si najel do Systémovích nástrojů a tam si našel záložku obnovední systému , poté si zvolil obnovení se starším datem , než před tím co ti to vypsalu tu hlášku , pak se choval systém snad jako čistá verze ... Já sedmy doma nemam pořád jedu na starých dobrých Win Xp profesionál (Ironie ) a tam to lze .... Za další pokud se tento krok povede je nutné vypnout automatické aktualizace systému , a necahat zapnutý pouze Firewall a ochranu proti virům

Odkaz ke komentáři

• 0

Ano program takovej je ale nevim jak se jmenuje.Ale znamej mi ho nedoporucoval protoze na nej mohli snadno prijit.Jinak nemusis mit vyple aktualizace,musis ale mit zaple rucni tak abys sis tam instaloval jen ty co chces.Protoze je tam 1 aktualizace ktera prave proveruje tu legalni verzi.Musis to cist...

Odkaz ke komentáři

• 0
Ano program takovej je ale nevim jak se jmenuje.Ale znamej mi ho nedoporucoval protoze na nej mohli snadno prijit.Jinak nemusis mit vyple aktualizace,musis ale mit zaple rucni tak abys sis tam instaloval jen ty co chces.Protoze je tam 1 aktualizace ktera prave proveruje tu legalni verzi.Musis to cist...

Ten program o kterým já mluvím je součástí MS a instaluje se s Windowsama , je to legální protože je to official MS produkt mrkni do startu --- programy --- příslušenství --- systémové nástroje a tam ho najdeš i když si ho předtím neistaloval :D

Odkaz ke komentáři

• 0
Ten program o kterým já mluvím je součástí MS a instaluje se s Windowsama , je to legální protože je to official MS produkt mrkni do startu --- programy --- příslušenství --- systémové nástroje a tam ho najdeš i když si ho předtím neistaloval :D

Ne obnoveni systemu to neni ;) a myslim ze je blbost pokazde obnovovat system kdyz to zacne vyskakovat.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu