DanielsQ Odesláno Září 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2010 Čau hale neexistuje nějakej program nebo nějaký crack který by mi z plochy zmizel mam totiž neofiko Windows a před dnem mi do levýho dolního rohu napsalo Tato kopie systému neni pravá tak jestli neco de aby se to chovalo zase jako ofíku dík :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Fenix1468622475 Odesláno Září 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2010 Hele nevím jak to funguje u Win. Seven ale u XPéček to fungovalo jde o to že si to jednoduše obechcal :D tak že si najel do Systémovích nástrojů a tam si našel záložku obnovední systému , poté si zvolil obnovení se starším datem , než před tím co ti to vypsalu tu hlášku , pak se choval systém snad jako čistá verze ... Já sedmy doma nemam pořád jedu na starých dobrých Win Xp profesionál (Ironie ) a tam to lze .... Za další pokud se tento krok povede je nutné vypnout automatické aktualizace systému , a necahat zapnutý pouze Firewall a ochranu proti virům Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Artom Odesláno Září 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2010 Ano program takovej je ale nevim jak se jmenuje.Ale znamej mi ho nedoporucoval protoze na nej mohli snadno prijit.Jinak nemusis mit vyple aktualizace,musis ale mit zaple rucni tak abys sis tam instaloval jen ty co chces.Protoze je tam 1 aktualizace ktera prave proveruje tu legalni verzi.Musis to cist... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Fenix1468622475 Odesláno Září 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2010 Ano program takovej je ale nevim jak se jmenuje.Ale znamej mi ho nedoporucoval protoze na nej mohli snadno prijit.Jinak nemusis mit vyple aktualizace,musis ale mit zaple rucni tak abys sis tam instaloval jen ty co chces.Protoze je tam 1 aktualizace ktera prave proveruje tu legalni verzi.Musis to cist... Ten program o kterým já mluvím je součástí MS a instaluje se s Windowsama , je to legální protože je to official MS produkt mrkni do startu --- programy --- příslušenství --- systémové nástroje a tam ho najdeš i když si ho předtím neistaloval :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DanielsQ Odesláno Září 18, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2010 Hale a co se muže stát když to tam budu mít ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Artom Odesláno Září 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2010 Ten program o kterým já mluvím je součástí MS a instaluje se s Windowsama , je to legální protože je to official MS produkt mrkni do startu --- programy --- příslušenství --- systémové nástroje a tam ho najdeš i když si ho předtím neistaloval :D Ne obnoveni systemu to neni ;) a myslim ze je blbost pokazde obnovovat system kdyz to zacne vyskakovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
DanielsQ
Čau hale neexistuje nějakej program nebo nějaký crack který by mi z plochy zmizel mam totiž neofiko Windows a před dnem mi do levýho dolního rohu napsalo Tato kopie systému neni pravá tak jestli neco de aby se to chovalo zase jako ofíku dík :cry:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.