exist Odesláno Červenec 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2007 uz sem z toho na nervy.... nemuzu rozchodit mp3 plugin ve hre... v menu mi funguje v poho i screeny, ale jakmile zapnu hru tak uz plugin nejde.... v recovery menu mam pluginy aktivovany, ale proste ve hre nefachaj :( pls poradte... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DanDanDan Odesláno Červenec 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2007 simte o tom mi povidej mam presne to samy tak tak sem se na to vys*al:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Červenec 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2007 ve hre to asi nepojede (nebo se mylim ?), jede to jen v XMB a v nejakych homebrew.. pro hrani hudby ve hre zkus ir shell ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 matof Odesláno Srpen 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2007 Ale mě to fachalo v RR1 jsem si zapnul hudbu ale zacalo se mi to sekat ale ted uz to taky nerozchodim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 exist Odesláno Srpen 1, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2007 oukej.. tkusim ten ir shell... diky ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Wolf.cz Odesláno Srpen 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2007 jede to normal v jakékoliv hře si můete pustit vlastní muzic... kdyžtak napište na icq... a já vám poradim ... ještě se mi nestalo aby byla hra kde bych si nemohl pustit svou muzic... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Wolf.cz Odesláno Srpen 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2007 joj pánové máte pravdu pokud máte 3.40oe-a tak už to nejede.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Wolf.cz Odesláno Srpen 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2007 uz sem z toho na nervy.... nemuzu rozchodit mp3 plugin ve hre... v menu mi funguje v poho i screeny, ale jakmile zapnu hru tak uz plugin nejde.... v recovery menu mam pluginy aktivovany, ale proste ve hre nefachaj :( pls poradte... ale tobě to ještě pojede stačí abys v recovery menu dal na enable irsmp3.prx ale musí za sebou mýt [GAME] máš tam totiž mýt ty irsmp3.prx 2X a jeden na VSh což je menu a jeden do GAME.... Jinak aby ti hrála muzika tak ji musíš mýt danou v psp jak máš root://tak složka PSP:// a pak složka MUSIC a tam bys měl mýt songy mělo by to normal jed... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zavorka Odesláno Srpen 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2007 no mně to na 3.52 m33-2 jede...trošku lagy z toho jsou...ne moc velké ale celkem ser*u Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ulipek Odesláno Srpen 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2007 ¨me ve hre jede tento plugin normalne ani se neseka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
exist
uz sem z toho na nervy.... nemuzu rozchodit mp3 plugin ve hre... v menu mi funguje v poho i screeny, ale jakmile zapnu hru tak uz plugin nejde.... v recovery menu mam pluginy aktivovany, ale proste ve hre nefachaj :( pls poradte...
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts