petiiik77 Odesláno Září 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2010 Zdarvim nevim jestli mi to pude protože mi to ukazuje nejakou chybu tak se chcu se zeptat tady je link s obrázkem http://uloz.to/5868697/bez-nazvu.bmp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Září 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2010 Hra bude fungovat, pro jistotu bych s tim alepoň ted nechodil na live. Jen je nejspíš něco s online databází, takže to nemůže dokončit kontrolu ... nemam u sebe žádnou hru, takže to nemůžu zkusit, ale s největší pravděpodobností to bude takhle i u ostatních her. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petiiik77 Odesláno Září 18, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2010 Ale to mne ukazalo jen u tyhle hry treba u mafie 2 mne to dolejlo az do konce u red dead taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Září 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2010 A kdy jsi ty hry kontroloval? Prostě hra bude funkční ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petiiik77 Odesláno Září 18, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2010 vcera jsem to kontroloval dneska army of two Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Září 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2010 To je takový problém vyzkoušet, zda funguje stránka Abgx.net? Chvilka napětí.... nefunguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.