Yuuoim Odesláno Září 18, 2010 Nahlásit Odesláno Září 18, 2010 Už podle názvu, PSP hráči ví o co jde.. Datum vydání: Zatím nepotvrzeno. Vydavatel: SCEE Výrobce: Japan Studio/ Pyramid Patapon 3 - Hluboko v útrobách nehostinných jeskyní pátrá kmen Pataponů po svých unesených druzích - Prozkoumejte rozlehlé úrovně a postavte se při misi na záchranu Pataponů obrovským stvůrám. - Na ohromné mapě plné jeskyní, labyrintů, bažin a sopek na vás čeká přes 100 úkolů. - Spolupracujte na splnění cílů jako tým a vypořádejte se s více než 30 stvůrami kombinacemi zbraní a dovedností 21 odlišných typů Pataponů. - Přes režimy Ad Hoc a Infrastruktura si budete moci v rámci spolupráce či souboje zahrát například mise Missile Mission, Obstacle Race Mission a Tower Defence Mission. ZDROJ: http://cz.playstation.com/psp/games/detail/item285981/Patapon-3/ Citovat
jjunior Odesláno Září 20, 2010 Nahlásit Odesláno Září 20, 2010 uz aby to vyslo .... fakt se na to moc tesim patapon 2 sem dohral a jednicku ted haju (jo ja vim ze to hrauj obracene :D a tak co 2 mi prisla do ruky prvni :) ) Citovat
Yuuoim Odesláno Září 20, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Září 20, 2010 Jo.. Já se těším taky.. Patapon 2 jsem moc nehrál a Patapon 1 teď taky právě hraji... Ale baví mě to :)) Citovat
dan-dan-dan Odesláno Září 20, 2010 Nahlásit Odesláno Září 20, 2010 jedničku jsem dal hodnně těžce a 2 balo lehký tak snad 3 bude něco mezi :-) a nevíš fw na kterém to bude? asi 6.20 co? :-( Citovat
Dupenka Odesláno Září 20, 2010 Nahlásit Odesláno Září 20, 2010 Na Pataponi se těším. Jinak hoši hrajete to blbě, kdyby jste hráli 1 a pak až 2, mohli jste si exportovat pataponi s 1 do 2. Citovat
Yuuoim Odesláno Září 20, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Září 20, 2010 Nevím, na jakých by to mohlo být fw... Bohužel jsem o tom nikde neslyšel, ale myslím si že těch stejných jako u Patapon 2.. Jinak mimo téma, nevíte v Patapon 1 jak udělat tu misi v té poušti... Mám vyvolat nějáký déšť nebo něco, kdyžtak PM. Citovat
Dupenka Odesláno Září 20, 2010 Nahlásit Odesláno Září 20, 2010 Musíš prvně sehnat rain miracle, který ti vypadne buď z nějaké příšery a nebo na lovecké misi. Pak jak jsi v misi s tou pouští, tak se musíš dostat do feveru a naťukat správný rytmus pro ten déšť. Citovat
Yuuoim Odesláno Září 20, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Září 20, 2010 Ok dík.. Jinak zpátky k tématu.. slyšel jsem, že to ponese název Patapon: Drogon Wars Citovat
jjunior Odesláno Září 20, 2010 Nahlásit Odesláno Září 20, 2010 2dupenka : no ja vim ze to hraju blbe a tak newim prvni se mi do ruky dostala ta 2 :) ... no hodne se mi na pataponech libi jak je to celkem i tezka hra , neci vypadat jak lama jo :D jako 2 sem dohral a 1 mam rozehranou ale 2 mi dala trochu zabrat a v 1 dostat se do fever je taky neco :D a ty mise no maso .. kazdopadne to vipada zaujimave :) Citovat
FxR Odesláno Září 20, 2010 Nahlásit Odesláno Září 20, 2010 říkáš těžký? tak to si ju koupim :D, aspoň by mi vydržela :D Citovat
Dupenka Odesláno Září 21, 2010 Nahlásit Odesláno Září 21, 2010 říkáš těžký? tak to si ju koupim :D, aspoň by mi vydržela :D Ta ti vydrží hodně dlouho, patapon 2 jsem hrál čistého herního času kolem 24 hodin. Citovat
david309 Odesláno Září 21, 2010 Nahlásit Odesláno Září 21, 2010 Už se těším bude to určitě dobra hra hral sem Patapon 1 i 2 a u obou sem se dobře bavil.Uvídíme co přinese Patapon 3 Citovat
Yuuoim Odesláno Listopad 29, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 29, 2010 http://www.vgreleases.com/PSP/ReleaseDate-814384.aspx - 17 days left Citovat
Han3 Odesláno Duben 26, 2011 Nahlásit Odesláno Duben 26, 2011 Hrál jsem všechny tři díly, ale trojka se mi zdá nejnudnější, maximum je 4 postavy a vlajkonoš. Systém vylepšování zbraní ve dvojce byl daleko lepší. "Mutování" do jiných patatvorů mě nevzalo. Ale přesto je to momentálně moje nejhranější hra. Uvidíme co hra dál přinese. Citovat
dan-dan-dan Odesláno Duben 27, 2011 Nahlásit Odesláno Duben 27, 2011 patapon 3 nedohraješ do 100 procent ani za 3000 hodin to ti říkam! mam nahráno 70h a mam tak procento jak vybavení tak lvlů všech jednotek atd... a chválim i dlouhej příběh. Citovat
Dragonin Odesláno Duben 29, 2011 Nahlásit Odesláno Duben 29, 2011 Srry ze se ptam. ale kde to stahnu v ajine aby my to slo na 5.03 (patchnuty isotoolem klidne kdyby bylo treba...) Diiik Dragonin Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.