Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Worms: Armagedon - Nová verze = blbnou barvy na W7

Ingnition

Otázka

Zdravím,

mám Windows 7 a chtěl jsem si stáhnout starou herní klasiku Worms Armagedon. Ale jelikož nefungují na nějnovějších windowsech, stáhnul jsem si nějakou novou verzi, která už jde i na novějších Windows. Jenže mi to nefungovalo, tak jsem zkoušel několik verzí zpětné kompatibility a stejně nic. Tak jsem si na internetu našel tenhle patch WA 3.6.29.0 (http://wormscesky.cz/patch) ale s ním mi to taky nefungovalo. Tak jsem si na internetu našel nějaký crack, po kterém to už jde. Ale barvy ve hře mám jako 256bitové. Což nechápu, ale někde jsem zahlédl že je to další chyba která se dá i nějak opravit. Ale nevím jak.

Takže verdiktem bych se chtěl zeptat. Nevíte někdo jak ty barvy opravit? Nebo neznáte nějaký funkční linky na stáhnutí funkčních wormsíků (armagedon) pro W7? Předem moc děkuji! Už se mi nechce hrát Worms 2 :-/

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

2 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Měl jsem stejnej problém, a v jedný diskuzi sem našel hodně zajímavý řešení. Někdo tam psal že když nejdřív ve w7 přes pravý myšítko otevřeš okno "rozlišení obrazovky" a pak pustis WA, tak to pak je v pohode. Je to neuvěřitelný, ale opravdu mi to funguje. Nesmis hru ale minimalizovat, jinak se to zase podělá... No a jestli tohle fungovat nebude, tak všude jinde psali že máš před spuštěním wa ukončit proces explorel.exe a po dohrani ho znova najet (ctrl+alt+del, správce úloh, soubor, nová úloha, explorel).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu