Lentilek2 Odesláno Září 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2010 Mám otázku,chodím do školy kde je Wi-fi(heslo znám) Když se chci připojit tak se to připojí a pak to co 1sek. bliká připojeno,odpojeno... Takže se nestihnu ani kouknout na net všiml jsem si,že nemám přiřazenou IP adresu DNS... Kámoš má taky stejnej iPod a připojí se vklidu(má 1.4.0 narozdíl ode mně) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Galaxy Odesláno Září 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2010 A jinde se na WiFi připojíš? Restore si zkoušel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lentilek2 Odesláno Září 19, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2010 jo restoruju pořád na 4.1 na 4.0 a ani na jednom jinak doma a všude se připojím bez problému Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lentilek2 Odesláno Říjen 6, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2010 Tak mě napadlo,že by to mohlo být mac adresou(někde jsem četl,že všechny iphony mají stejnou mac adresu),že mi to nepřidělí IP,protože ten Kámoš se připojil rychleji a dostal IP rychleji jak já.Ted jen jestli jde změnit mac adresu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Lentilek2
Mám otázku,chodím do školy kde je Wi-fi(heslo znám)
Když se chci připojit tak se to připojí a pak to co 1sek. bliká připojeno,odpojeno...
Takže se nestihnu ani kouknout na net
všiml jsem si,že nemám přiřazenou IP adresu DNS...
Kámoš má taky stejnej iPod a připojí se vklidu(má 1.4.0 narozdíl ode mně)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.